NIŠTA JE NEĆE SLOMITI! KARLEUŠA UPUTILA BRUTALNU PORUKU: Posle prijave nasilja JK postavila snimak koji govori kako se oseća
Foto: Beta/Branislav Božić, Ana Paunković

OBJAVILA KLIP

NIŠTA JE NEĆE SLOMITI! KARLEUŠA UPUTILA BRUTALNU PORUKU: Posle prijave nasilja JK postavila snimak koji govori kako se oseća

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama objavom nakon što je preživela haos u svom domu na Dedinju.

Karleuša je objavila snimak uz audio sa specijalnom porukom na Instagramu.

"Bolje da pripazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima", čuje se na snimku koji je postavila Karleuša na kom se vidi deo njenog koncerta za doček Nove godine.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića na Božić odigrala se prava drama kada je pevačica prijavila supruga za porodično nasilje.

Tošiću je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a njegovi advokati su za Kurir izjavili da nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv, a nakon toga Duško je istakao da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu Karleušu.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:39

Hoćeš li da čestitaš bivšoj? Pogledajte kako je Ivan Marinković reagovao na pitanje o svadbi Miljane Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track