NIJE IMALA NIKAKVE ŠANSE U ZADRUZI: Kad je ušla u studio raspala se od PLAČA kad ju je ugledala, a onda otkrila šta ima s Janjušem
Foto: Printscreen

izbačena

NIJE IMALA NIKAKVE ŠANSE U ZADRUZI: Kad je ušla u studio raspala se od PLAČA kad ju je ugledala, a onda otkrila šta ima s Janjušem

Stars -

Sandra Čaprić i Ana Jovanović bile su nomiinovane za izbacivanje iz rijalitiija, a Sandra nije imala nikakve šanse, budući da je Ana imala 92 procenta, a Čaprićka samo 8 procenata glasova publike.

Sandra Čaprić je zauvek napustila najgledaniji rijaliti šou program "Zadrugu 5", ona je odmah po izlasku iz imaginarijuma stigla u studio kod Dušice Jakovljević i na samom početku gledaocima priredila emotivnu sliku susreta sa svojom majkom zbog koje su se svi raznežili.

- Drago mi je što sam izašla, ali mi žao i što ostavljam tamo neke ljude - rekla je Sandra kroz suze. - Šta je sa druženjem sa Janjušem, je li to samo drugarstvo - pitala je Dušica. Jeste, samo je druženje, meni nema šta se nije desilo tamo. On je uvek bio uz mene - rekla je Sandra kroz suze.

- Hvala svima, nisam bila svesna unutra o nekim stvarima, ali smatram da su to neke stvari koje se nemogu kontrolisati - rekla je Sandra.

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track