PEVALI SMO DO 7 UJUTRU! Maja Nikolić sumirala utiske sa venčanja svog brata, pa se dotakla Dejana Dragojevića i svađe sa pevačicom
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PEVALI SMO DO 7 UJUTRU! Maja Nikolić sumirala utiske sa venčanja svog brata, pa se dotakla Dejana Dragojevića i svađe sa pevačicom

Stars -

Maja Nikolić je progovorila o venčanju svog rođenog brata, Marka, koji je juče stao na ludi kamen.

- Dobila sam četiri nova člana familije! Dve sestre, brata i novu mamu, s obzirom da je moj rođeni brat pravio venčanje i oženio Anu Bučević. Naravno, njena sestra bliznakinja Nada, da nisu obukle dve različite haljine, ne bih ih razlikovala! Uživali smo, pevali smo od dva popodne do šest-sedam ujutru, nisam spavala uopšte! Najveseliji su, naravno, bili Ana i Marko, ali i svi mi pored njih, zaista, oni su obilje ljubavi i sreće koju su preneli na nas. Veselje će trajati par dana, nastavljamo sa žurkom! Pevaćemo još, najromantičnije venčanje, svedočila sam bajci uživo - otkriva Nikolićeva.

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica se osvrnula i na aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

- Mnogo mi je drago zbog Dejana, mislila sam da je manipulator, ali bio je u teškoj situaciji. Hvala Bogu da se probudio i osvestio, samo neka ne bude u depersiji, ja sam bila pod velikim stresom. Ovo je rijaliti koji neprestano pratim, odgledam sve snimke, i ne mogu da shvatim da jedna tako velika ljubav završila neslavno. Navijam za njega - otkriva Maja, pa se dotakla konflikta sa Sarom Jo:

- Nisam ja imala konflikt, mene nikada nisu ni pitali za mišljenje o toj osobi. Ja nju nikada nisam ni upoznala, verovatno su joj pogrešno preneli, ali ja nikada ništa nisam rekla za Saru Jo, bez obzira što je ona karikirala mene i moju pesmu, ja joj želim sve najbolje - zaključuje Maja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

07:30

ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Mora da me gleda kao u televizor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track