Hoteli u Grčkoj po HIT cenama za leto 2022! Veliki First minute popusti ističu 16. februara!
Foto: Promo

TRAVELLAND AKCIJA:

Hoteli u Grčkoj po HIT cenama za leto 2022! Veliki First minute popusti ističu 16. februara!

Stars -

Na Dan ljubavi obradujte svoju lepšu ili jaču polovinu jedinstvenim poklonom na koji sigurno neće imati zamerke. Rezervišite mesta u nekom od grčkih hotel za predstojeću letnju sezonu, i to po sniženim cenama. Veliki hotelski popusti u agenciji Travelland istiću 16. februara. Požurite!

Grčka će i ove godine biti omiljena letnja destinacija naših turista. Mnogi već razmišljaju o konkretnom mestu i hotelu, što i nije čudo u ovom periodu. Dovoljna su dva “vezana” sunčana dana i već smo mislima na nekoj obali mora pod palmama.

Dobra organizacija: Pola posla završeno! Mala pomoć u tome nikad nije na odmet, posebno kada je reč o putovanjima. Agencija Travelland već godinama unazad zna kako da svojim putnicima obezbedi samo najbolje uslove. Poznata je po širokom izboru hotelskog smeštaja u Grčkoj, ali I povoljnim cenama smeštaja. FISRT MINUTE POPUSTI - Do 16.2.2022. možete iskoristiti sniženja za neke od najtraženijih hotela za letovanje u Grčkoj!

Evo i našeg predloga: Na zlatnoj obali Egejskog mora u živopisnoj oblasti Platamonas (region Pieria) smešten je Resort Cronwell Platamon 5*. Od Soluna je udaljen jedno 100 km, a samo 1,5 km od mesta Platamon. Cronwell Platamon Resort kreiran je specijalno za porodični odmor. Ovde ćete naći idealno mesto za dečiju zabavu, mir i tišinu za roditelje. Kvalifikovani hotelijeri kompanije Cronwell Hotels & Resorts podelili su teritoriju u dve zone: za decu i za odrasle. Usluga se definiše kao Ultra All inclusive, a boravak je moguć na 7 i 10 noćenja. Prva smena startuje 4.juna 2022.

Travelland
foto: Promo

Dion Palace Beauty & Spa hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, kod Litohora odmah pored mora. Smešten u veličanstvenim vrtovima, na prilično mirnom delu, hotel Dion Palace, otvoren tokom cele godine je savršen izbor za miran ali i zabavan odmor. Usluga je polupansionska, najniža cena boravka na 7 noćenja je 619 evra.

Olympian Bay Grand Resort 4* (Leptokaria) je jedan od najvećih i najlepših porodičnih hotelskih kompleksa u regiji, površine je preko 100 hektara, nalazi se u podnožju Olimpa. Smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na svega oko jedan kilometar od centra Leptokarije. Hotel je idealan za porodice sa decom, ima dečje igralište i klub, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Usluga u hotelu: All inclusive. Najniža cena je 810 evra, a prva smena u letnjoj sezoni počinje 4.juna.

Travelland
foto: Promo

Poseidon Palace 4* se nalazi na ogromnoj zelenoj površini u živopisnom mestu na obali peščane plaže Leptokarije. Nedaleko je legendarni dvorac Platamonas Olimpus. Idealan hotel sa sve goste, porodice, veliko društvo, parove, hotel koji zadovoljava sve ukuse. Sadržaj koji pruža je raznovrstan: teretana, teniski teren, kongresna sala, teren za odbojku, terasa, mini golf, stoni tenis, dečije igralište, mini klub za decu, diskoteka, parking, prodavnica nakita, mini market, crkva, aerobik, bicikli, škola ronjenja, surfovanje, skijanje na vodi, kanui, čamci, bar kraj bazena, bar na plaži, olimpijski bazen sa odvojenim delom za decu, bioskop na otvorenom, spa centar… Cene smeštaja su izrašene po SOBI – za 7 noći najniža cena je 665 evra, a za 10 noći 919 evra. Usluga je All inclusive.

Travelland
foto: Promo

EKSLUZIVNO SAMO U TRAVELLAND-u! Hotel kojim se agencija može pohvaliti je San Panteleimon 4*. Nalazi se 100 m od peščano-šljunkovite plaže, 5 km od mesta Platamonas. Hotel je od Soluna udaljen 100 km, dok od mesta Katerini 35 km. Sa uslugom All inclusive najniža cena paketa na 7 noćenja je 619 evra po sobi, dok je za 10 noćenja najniža cena 885 evra.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na dobro poznatoj adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track