02:49

SAŠA I NIKOLINA PRIMER PRAVE LJUBAVI! Već 10 godina su u skladnom braku, a sad su otkrili kako su uspeli da SAČUVAJU STRAST

iskrena ljubav

SAŠA I NIKOLINA PRIMER PRAVE LJUBAVI! Već 10 godina su u skladnom braku, a sad su otkrili kako su uspeli da SAČUVAJU STRAST

Stars -

A u duhu današnjeg praznika, jedan od parova koji i dalje neguje ljubav kao prvog dana je svakako par koji uz muziku i iskrene emocije prebrodi sve teškoće.

Nikolina Kovač je već deceniju u skladnom braku sa Sašom Kaporom, a za Jutarnji program Kurir televizije otkrila je kako su uspeli da sačuvaju svoj brak.

Nikolina Kovač
foto: Kurir televizija

- Blizu 10 godina smo u braku, generalno ne postoji idealan odnos, pa tako nije ni naš. Mislim da je bitno da ljudi stupe u odnos isključivo zbog ljubavi, da jedno drugome budu podrška i da daju vetar u leđa. Mislim da je najvažnija stvar poverenja, prijateljstvo i ljubav - rekla je Nikolina.

Nikolina Kovač
foto: Kurir televizija

Nikolina priznaje da njihov brak nije idealan, ali da su uz dosta ljubavi i energije uspeli da prevaziđu sve razlike.

- Ne osećam se lepo kada delim drugima savete. Svaka veza i odnos je priča za sebe. Mislim da je najbitnije za svaki odnos iskrena ljubav. Mi smo nekako rano stupili u brak i ubrzo nakon smo postali i roditelji. Za ovu deceniju naše ljubavi ojačali smo i naučili smo da osluškujemo jedno drugo. Mi smo dva različita karaktera, ali ulažemo dosta energije u naš odnos - rekla je pevačica za Kurir televiziju.

Nikolina Kovač
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track