OVO JE VILA STEFANA KARIĆA! SVE U MERMERU, KAMIN, TERETANA I BAZEN: Zavirite u LUKS dom, a ono što piše na ulazu će vas iznenaditi
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

raskoš na zvezdari

OVO JE VILA STEFANA KARIĆA! SVE U MERMERU, KAMIN, TERETANA I BAZEN: Zavirite u LUKS dom, a ono što piše na ulazu će vas iznenaditi

Stars -

Stefana Karića javnost je upoznala nakon učešća u "Zadruzi 3", a nekima je bio i od ranije poznat, budući da je bio u vezi sa preminulom misicom Dijanom Milojković.

On je oduvek bio veoma aktivan na Instagramu, a njegov privatan život intrigirao je mnoge.

Poznato je da Stefan živi u vili na Zvezdari sa ocem Osmanom i njegovom suprugom Kristinom, dok Stefanova majka ne živi sa njima.

Njihova porodična kuća opremljena je luksuznim nameštajem, raznim detaljima, umetničkim slikama, kamin, a u prostorijama preovladava mermer i bela boja.

"Ovde živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.", piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon.

Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Na polici preko celog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana dela Vladike Nikolaja Velimirovića.

U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja. U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman.

U podrumu nalazi se teretana u kojoj je Stefan, dok nije boravio u rijalitiju, provodio dosta vremena. Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je, kako bi se reklo, momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bele i sive boje, a nalepnice sa natpisom i grbom "Crvene zvezde", čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Karići imaju dva kupatila, a jedno od njih je prostrano, svetlo i prilično veliko.

Osman karić
foto: Printscren

Takođe ,u dvorištu se nalazi ogorman bazen, travnjaci i puno zelenila, kao i garnitura i ležaljke gde uživaju tokom leta.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:18

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost RASKOŠNE vile Elene Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track