KAŽU DA SE NIJE PROMENIO: Poznati pevač sa fotke ljubav našao u rijalitiju, a nedavno doživeo VELIKU BOL! Da li ga prepoznajete?
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

KAŽU DA SE NIJE PROMENIO: Poznati pevač sa fotke ljubav našao u rijalitiju, a nedavno doživeo VELIKU BOL! Da li ga prepoznajete?

Stars -

Popularni pevač jednom prilikom na društvene mreže objavio je fotografiju sa majkom, a mnogi kažu da se nije mnogo promenio.

Pevač je rođen 1985. godine u Beogradu i sin je legendarnog pevača Marinka Rokvića.

Danas Nikola oduševlja svojim vokalom, a nije ni čudo s obzirom na to da potiče iz muzičke porodice.

Nikola Rokvić
foto: Ana Paunković

U porodici Rokvić dogodila se velika tragedija kada je u novembru prošle godine preminuo Marinko Rokvić nakon borbe sa teškom bolešću. Nikola je bio izuzetno vezan za svog oca, a njegova smrt mu je jako teško pala.

Podsetimo, Nikola je u skladnom braku sa suprugom Bojanom, sa kojom ima čerku Leonu i sina Simeona.

Nedavno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao posthumno legendarnog pevača Marinka Rokvića zlatnom medaljom za postignute rezultate u kulturnim delatnostima.

- Danas na veliki hrišćanski i državni praznik Sretenje Gospodnje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je posthumno našeg oca Marinka zlatnom medaljom za postignute rezultate u kulturnim delatnostima posebno u oblasti muzičke umetnosti. Osećanja su pomešana, radost i tuga, ponos i zahvalnost. Najveća je ipak Ljubav, Ljubav koju je naš Marinko imao prema pravoj narodnoj pesmi, izvornoj muzici, Ljubav koju je pružio i nama kao njegovim naslednicima! Nama ostaje da tu Ljubav negujemo i umnožavamo, delimo i širimo! - napisao je Nikola na Instagramu tada.

Nikola Rokvić, Marinko Rokvić
foto: Printscreen Prva TV, Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja