DONELA SAM OCU HONORAR KADA SAM IMALA 14 GODINA! Pevačici roditelj branio da PEVA, a evo koju školu je morala da ZAVRŠI!
Foto: Damir Dervišagić

nepoznati detalji

DONELA SAM OCU HONORAR KADA SAM IMALA 14 GODINA! Pevačici roditelj branio da PEVA, a evo koju školu je morala da ZAVRŠI!

Stars -

Pevačica Milena Plavšić rodnu Banja Luku pre četrdeset godina zamenila je prestonicom Srbije u kojoj je izgradila ime i pevačku karijeru ali i osnovala porodicu.

Sam početak kao i kod većene pevačica njene generacije, nije bio jednostavan.

Milena Plavšić
foto: Damir Dervišagić

- Bilo je takvo vreme da moj tata nije blagonaklono gledao na te moje početke. Sreća pa je majka bila popustljivija, kao i svaka majka. Ali ja sam jednostavno bila uporna, otac je tražio prvo da završim školu, a tek onda mogu da pevam ili igram kao hobi. Nije verovao da to jednoga dana može biti moja profesija - rekla je pevačica.

Kako je pevanje bila neizvesna profesija, a njen otac nije verovao da će njegova mezimica od toga moći lepo da živi, ona se odlučila da mu to i dokaže jednim simpatičnim potezom.

- Da bi video da od pevanja ima koristi, ja sam mu donela na uvid svoj prvi honorar sa samo 14 godina. Njemu je bilo drago ali je i dalje strahovao i samo je ponavljao da moram da završim školu, tako da sam završila Višu ugostiteljsku školu pored pevanja - otkrila je Milena, a prenosi "Grand Online".

Milena Plavšić
foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

01:05

JEDNOM SAM PREŠLA PREKO ZATVARANJA OKA I PUCANJA BUBNE OPNE I NIKAD VIŠE! Tijana Ajfon priznala da je i sama bila ŽRTVA nasilja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track