KOLIKO MILIONA SE KRIJE IZA OVIH ZIDOVA? Daju BOGATSTVO za garderobere, torbe od 50.000 €, štikle, bunde, a njen je NEPROCENJIV
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ne žale novac za krpice

KOLIKO MILIONA SE KRIJE IZA OVIH ZIDOVA? Daju BOGATSTVO za garderobere, torbe od 50.000 €, štikle, bunde, a njen je NEPROCENJIV

Stars -

Mnoge dame sa javne scene troše hiljada evra na estetske operacije, skupocene limuzine i nekretitne, ali čini se da zarađeni novac najviše vole da potroše na brendiranu garderobu, torbe i obuću.

One ne žale novac kada su u pitanju modni detalji, stajlinzi, nakit, pa se može reći da se utrkuju čiji je garderober skuplji. Neke od njih su u svojim domovima bar jednu prostoriju namenile za garderobu, štikle i ostale modne predmete.

Uglavnom pevačice neretko pokazuju svoj "kutak" na društvenim mrežama, a na tome bi im pozavidele sve pripadnice ženskog pola. Iako izbegavaju da govore o cenama odevnih komada, vrednost njihovih krpica lako ispliva u javnost, a sume su vrtoglave.

Jedan od najskupljih garderobera na estradi u vlasništvu je pevačice Dijane Rokvić, pozatije kao Didi Džej. Ona je nedavno priznala da ima stvari u vrednosti kao desetak stanova.

Didi Džej
foto: Printscreen

- Dosta ulažem u garderobu, ali se ne kajem, jer to je šou biznis, to je neophodno ukoliko želite da se izdvojite - priznala je Didi.

Didi Džej
foto: Printscreen

Inače, ona u svojoj kolekciji ima "Hermesovu Birkin torbu", čija je vrednost od 10.000 evra pa i do 100.000, kao i nekoliko zlatnih satova marke "Roleks" za koje je izdvojila više desetina hiljada dolara, ali i brojne Šanel torbe. Takođe, jednom prilikom je otkrila da je u cipele uložila oko 200.000 evra.

- Morali smo da ugradimo lift zbog štikli, jer ne mogu da silazim sa trećeg sprata - izjavila je ranije Didi.

Budući da ni sama ne zna koliko je dala novca za koji komad, može se slobodno reći da je njen garderober neprocenjiv i da je veoma teško da se utvrdili kolika mu je ukupna vrednost.

Didi Džej
foto: Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša važi za nekog ko je spreman da da čitavo bogatstvo za dobar komad odeće, štikle i torbe. Poznato je da u svom domu ima prostoriju koja je njen raj i gde se nalaze marke najpoznatijih svetskih dizajnera.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Izgleda da ni Jelena sama ne zna šta sve poseduje, ali je u nekoliko navrata pokazala krpice. Ona je za jedne od mnogih čizama YSL izdvojila 8.500 evra, dok je za Gucci kompled dala 9.000 evra. Jednom prilikom je otvorila svoj garderober, te se može zaključiti da ima preko 200 pari cipala, a sudeći po markama, može se zaključiti da vrede čitavo bogatstvo - preko 200.000 evra.

Jelena često na Instagramu postavlja fotografije iz garderobra, a znatiželjni pogledi i te kako obrate pažnju na sve ono što se nalazi iza, a ljubiteljima mode bez sumnje zastaje dah od prizora.

Seka Aleksić godinama živi u luksuznoj vili u Staroj Pazovi, a na spratu raskošnog doma jedna prostorija je njeno carstvo. Pevačica ima veoma skup hobi i voli da šopinguje.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

U njeno "malo carstvo" ne ulazi niko osim nje jer je garderober samo neki njen prostor gde posle sređivanja i čišćenja istog, voli da odmori na bračnom krevetu koji je smešten na samom ulazu u prostoriju.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Iako je do pre nekoliko godina trošila velike količine novca na firmirane komade garderobe, sve to se promenilo kada je postala majka, jer sada novac radije troši na sinove i njihove stvari.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

- Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Ovo sve što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi - rekla je Seka.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Bez obzira na to što je javna ličnost, nije od onih žena koje imaju kompleks da jednu stvar ne može da nosi više od jednog puta.

Vrednost njenog garderobera procenjuje se na oko 500.000 evra uzimajući u obzir da torbe i cipele po komadu koštaju od 1.000 do 10.000 evra.

Starleta Tamara Đurić uživa u luksuz, pa se tako može pohvaliti i bajkovitim garderoberom, o kome mnoge devojke maštaju. U istoj prostoriji napravila je mesto i za stvarčice svoje ćerke Tamare.

Tamara je jednom prilikom na Instagramu pokazala deo svog garderobera, u kome su se mogle videti razne stvari, od torbi, budni, preko cipela, čizama i sandala.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

Deo stana pevačice Ane Sević još jedna je u nizu dama sa estrade koja ima bogati garderober. o oduševiti svakako jeste veliki garderober, baš kao iz sna svake žene!

Ana Sević
foto: Printscreen

Tu se našlo mesta za sve krpice, aksesoare i obuću, a dominiraju zlatni tonovi.

Ana Sević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja