DALILINA DRUGARICA PRONAĐENA MRTVA U SLUPANIM KOLIMA POSLE 6 DANA POTRAGE! 8 godina od smrti starlete, vest uzdrmala region!
Foto: Nikola Anđić, Printscreen

u 27. godini završila u kanalu

DALILINA DRUGARICA PRONAĐENA MRTVA U SLUPANIM KOLIMA POSLE 6 DANA POTRAGE! 8 godina od smrti starlete, vest uzdrmala region!

Stars -

Pre skoro osam godina, poznata starleta Slađana Guduraš (27) pronađena je mrtva u slupanom automobilu.

Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

Inače, ona je bila veoma bliska prijteljica sa Dalilom Dragojević, koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga"

Slađana Guduraš
foto: Printscreen, Dvogled Pink BH

Ove dve starlete su godinama bile bliske, družile su se, delile sui dobro i zlo, pa je bilo logično da su znale sve jedna o drugoj. Slađa se bavila mutnim poslovima, a nije zaostajala ni Dalila, tada pod umetničkim imenom Moreno. Kada je Guduraševa poginula, odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena jer je previše znala.

"Policija je u telefonu pevačice i starlete Slađane Guduraš, koja je 2014. poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Kako se Dalila družila s njom i jedna drugoj su se poveravale, ona je znala sve detalje "zlatnog" telefona, što je bilo jako loše za nju. Naime, sve ono što se nalazilo u telefonu odavalo je mnoga imena sa javne scene regiona i iz vrha vlasti koja su koristila usluge poginule starlete i usluge njenih devojaka. Sam podatak da je Slađa možda izgubila život zbog onoga štoje znala uteralo je strah u kosti Dalili. Počela je da dobija pretnje koje nisu bile nimalo prijatne", kaže izvor blizak ovoj učesnici rijalitija "Zadruga".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga 5

"Ona nije mogla mirno da spava, plašila se za svoj život. Znala je da nije bilo šanse daje Slađa poginula, već da je to uradio neko čije ime se nalazilo u "zlatnom" telefonu i ko se plašio da će ga starleta raskrinkati u javnosti. Usledili su pozivi sa nepoznatih brojeva u kojima su Dalili pretili smrću.

"Kurvetino, ima da završiš kao tvoja drugarica ukoliko pisneš, nisi svesna da ćeš da prodeš od nje. Samo gore probaj da odaš nešto i presudila si sebi", rekao joj je nepoznat muški glas putem jednog od poziva. Dalili nije padalo napamet da bilo šta prijavi policiji jer je znala da bi tako još više razljutila razjarene zveri. Danima nije izlazila iz kuće, plašila se da će je ubiti. Izbrisala je svaki trag da se ikada družila sa Guduraševom kako je ne bi povezivali sa onim što se nalazi u telefonu. Ona se i sada plaši da će neko da joj naudi zbog onoga što zna, zbog onoga što krije. Ima traume zbog toga. Dejanu nije ispričala za ove detalje jer ne želi da ga brine, pa on i ne zna kakve mračne tajne krije njegova žena. Mnogi tvrde da se i Dalilino ime nalazilo među Slađinim devojkama sa kojima je sarađivala, ali to nikada nije dokazano"završava izvor.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja