ONA JE OLOŠ NAJGORI, KAJEM SE ŠTO SAM BIO SA NJOM: Bivši dečko Ane BESAN, otkrio da li joj je on UNIŠTIO salon!
Foto: Printscreen/Pink

besan

ONA JE OLOŠ NAJGORI, KAJEM SE ŠTO SAM BIO SA NJOM: Bivši dečko Ane BESAN, otkrio da li joj je on UNIŠTIO salon!

Stars -

Oglasio se bivši dečko Ane Jovanović koja je sad u vezi sa Filipom Carem, a obzirom na to da iza sebe ima burnu prošlost, oglasio se njen bivši dečko Nikola Ilić, za kog je otkriveno da ga je varala dok su bili u vezi.

- Ona je ološ najgori. Sinoć sam napisao na Instagram storiju da radi za pare, ali trenutno radi za džabe, volontira trenutno. Zato je i ušla, kada izađe da joj se digne cena. Ona bi bila sa svakim tako, ko god raskine ona bude sa njim. Nije joj bitno da li je debeo ili mršav ili zgodan, da li smrdi ili ne samo da je muško. Mi smo imali dosta problema ranije, bio sam jako zaljubljen u nju i voleo sam je kao Boga, ništa ja tu nisam video ali evo, sada mi je "Zadruga" otvorila oči. Sada se kajem što sam bio sa njom i to mnogo - ispričao je Nikola, pa dodao:

Ana Jovanović
foto: Printscreen

- Ona je jako zla. Njena majka je tako naučila, tako je njena majka stalno radila, oni mene ne vole. Ja ih dobro znam. Ana i ja smo proveli skoro pet godina zajedno, živeli smo zajedno, iznajmili smo stan. Što se tiče Filipa Cara, on je obični mafijaš, ali mafija u prazno, samo se tripuje. Ali dobro, koga je*e, neka je*e tu kur*etinu, on je za mene debil najveći - rekao je Ilić.

Filip Car
foto: Pritnscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:11

MOLIM FANATIKE DA PRESTANU DA MI PIŠU NA KUĆNU ADRESU: Mina Vrbaški JAVNO SPALILA pismo u kome se pominje Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track