OVA PEVAČICA JE FRIZERKA PO ZANIMANJU! Iz ljubavi počela da se bavi muzikom, a sada otkrila: Godinama RADIM NA SEBI, ulažem puno
Foto: Shutterstock

put je odveo na drugu stranu

OVA PEVAČICA JE FRIZERKA PO ZANIMANJU! Iz ljubavi počela da se bavi muzikom, a sada otkrila: Godinama RADIM NA SEBI, ulažem puno

Stars -

Mnoge naše javne ličnosti nisu muziku doživljavale kao životni poziv i imale su potpuno drugačija zanimanja.

Jovana Tipšin jedna je od njih i muzikom je počela da se bavi iz čiste ljubavi, a ono što je prvobitno odabrala bila je nega lepote. Ona je po profesiji frizerka, a nije joj nepoznanica ni šminkanje.

Jovana Tipšin
foto: Kurir Televizija

Ona se vodi parolom da nikada nije na odmet imati znanja za više zanimanja, a ono što je najbitnije da se zbog toga nikada nije pokajala iako se oduvek trudila da ulaže u svoje znanje.

- Negu lepote sam završila, zapravo sam frizer po prefesiji. Savršeno šminkam, sve moje drugarice obožavaju da ih ja sređujem. Onda sam se godinama nadograđivala, učila engleski jezik, književnost, kasnije sam završila i solo pevanje - otkrila je Jovana Tipšin.

U njenoj višedecenisjkoj karijeri nije bilo skandala, vrlo je pobožna, što je nekolio puta isticala te je rešila da otkrije recept za sreću i ispunjenost.

- Imam svog mentora, godinama radim na sebi u ulažem puno u sebe. Meni je najvažniji rad na sebi jer mislim da je to najveće umeće i kada nas zadesi bilo šta loše, kao što je recimo to sada bila korona, dom je u nama u našoj duši gde god da se nalazimo. Čovek jednostavno mora sam sa sobom da bude na svom mestu, da navikne da prevazilazi sve teško u miru sa samim sobom i verom koja ja najbitnija - poručila je Jovana.

Jovana Tipšin
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B/Grand

Bonus video:

04:52

ZNAM DOSTA MUŠKARACA KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM! Goca Tržan otkrila u programu uživo svoja saznanja o AFERI KOJA TRESE REGION

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track