00:39

JK došla u Katanićevu na saslušanje da da izjavu povodom prijave za nasilje u porodici

bija je vidno ljuta

DETALJI SASLUŠANJA KARLEUŠE POVODOM NASILJA U PORODICI Zadržala se 15 minuta, došla je sa njim, pa zagrmela JESTE LI VI NORMALNI?!

Stars -

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se pojavi pevačica Jelena Karleuša zbog prijave za nasilje u porodici za koje je optužila supruga Duška Tošića.

Jelena Karleuša se pre dve nedelje nije pojavila na saslušanju, a da li je danas došla na Sud pitali smo novinara Dušana Panajotovića.

saslušanje Jelene Karleuše
foto: Kurir televizija

- Nalazim se ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu. Da, Jelena Karleuša se jeste pojavila danas u pratnji svog menažera Zorana Birtaševića, zbog incidenta koji se dogodio u njenom domu u januaru ove godine. Nije bila preterano raspoložena, ali je bila doterana. Imala je plavi komplet. Obratila se predstavnicima medija prilikom dolaska i pitala novinare da li su normalni i zašto su došli u tolikom broju - rekao je novinar Kurir televizije Dušan Panajotović.

1 / 2 Foto: Kurir televizija

Panajotović je otkrio i detalje.

01:55

DETALJI SASLUŠANJA KARLEUŠE POVODOM NASILJA U PORODICI Zadržala se 15 minuta, došla je sa njim, pa zagrmela JESTE LI VI NORMALNI?!

- Potom je ušla u prostorije suda i tamo se zadržala nekih 15-ak minuta. I ubrzo napustila sud sa svojim menadžerm - ispričao je novinar Kurir televizije Dušan Panajotović.

saslušanje Jelene Karleuše
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Jelena Karleuša je u januaru ove godine prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

02:16

Jelena Karleuša nije želela da daje komentar

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

Karleuša se pojavila u nikad ekstravagantnijem izdanju SVI JOJ GLEDALI U GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track