NE IDE U VRTIĆ I UŽIVA KAO RADOSNO SEOSKO DETE: Voditeljka progovorila o MAJČINSTVU i proširenju porodice, OBJAVILA LEPE VESTI
Foto: Ana Paunković

PRELEPO

NE IDE U VRTIĆ I UŽIVA KAO RADOSNO SEOSKO DETE: Voditeljka progovorila o MAJČINSTVU i proširenju porodice, OBJAVILA LEPE VESTI

Stars -

Tamara Grujić i Vuk Đoković važe za jedan od najhumanijih parova na domaćoj javnoj sceni. Iako su kao porodica još uvek podstanari, Tamara i Vuk srećni su što njihova ćerka Lenka nema tipično detinjstvo, koje je karakteristično za velike gradove.

Tamara Grujić
foto: Printscreen/Youtube/RTS

- Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete - rekla je Tamara.

Tamara Grujić podelila je lepe vesti otkrivši da bi se ona i Vuk veoma obradovali da se ponovo ostvare u ulozi roditelja:

- Veoma bi nas obradovalo proširenje porodice - rekla je Tamara a onda podelila lepe vesti vezano i za svoj rad.

- Snimamo 14 epizoda takođe na jugu Srbije, ovde smo imali najviše prijava, a i teritorija juga je zaista dosta velika. Pored renoviranja 13 domova, radićemo i jednu osnovnu školu na teritoriji opštine Babušnica, od napuštene osnovne škole napravićemo rekreativni dom koji će služiti svim opštinama u okolini da deca dolaze tu na rekreativne nastave, u pitanju je selo Preseka u blizini Zvonačke banje i klisure Jerme, prelep deo Srbije - rekla je.

Tamara Grujić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Story/M.M

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track