03:56

Simonida Stanković: Većini učesnica rijalitija više nije uvreda kada jedna drugoj kažu da su prostitutke, već kada čuju jer jeftinušo

pristitucija i rijaliti

VEĆINU RIJALITI TAKMIČARKI NE VREĐA KADA IH NAZIVAJU PROSTITUTKAMA VEĆ KAD ČUJU OVU REČ: Simonida brutalno o starletama (VIDEO)

Stars -

Tema prostitucije u Srbiji i regionu ne prestaje da zanima javnost ovih dana. Upravo na ovu temu su u trećem satu Pulsa Srbije kod novinara i voditelja emisije Ivana Gajića govorile novinarka i Spisateljica Simonida Stanković i bivša inspektorka i rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović Lili.

Simonida Stanković, Ljiljana Stevanović Lili
foto: Kurir televizija

- Starleta je prostitutka. Mislim to je politički korektan naziv za prostitutku. Reči su reči, a dela su dela. Vidimo da su starlete prostitutke. Strašna diskriminacija se dešava. Naše kolege novinari nikada ne objave imena klijenata, a objave imena jadnih devojaka. Niti oni snose ikakve posledice - rekla je novinarka i spisateljica Simonida Stanković.

Simonida Stanković, Ljiljana Stevanović Lili
foto: Kurir televizija

- Makro, naravno, uvek odgovara krivično, prostitutka i klijent prekršajno odgovaraju - rekla je Ljiljana Stevanović Lili, bivša inspektorka i rijaliti učesnica.

Simonida Stanković misli da većina devojaka koje su u rijalitiju bavi se ili planira da sebi diže cenu, ali je istakla i da njima dok se svađaju nije uvreda kada jedna drugoj kažu da su prostitutke, već ih vređa reč "jeftinušo".

- Većina devojaka koje sede u rijalitijima se bavi prostitucijom ili planiraju da krenu u to. Pa tako sebi dižu cenu. Vidim i kad se svađaju između sebe da nije više uvreda to što se bave prostitucijom, nego je uvreda kad jedna drugoj kažu "jeftinušo" - rekla je Simonida Stanković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:54

JASMINA ANA IZNOSI DETALJE O POSRNULOJ PEVAČICI: Postala elitna prostitutka kad joj je karijera propala, ODSELILA SE U AMERIKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track