CECIN ZET NEDELJNO UZIMA 250.000 € A SAD SE NIJE PROSLAVIO! Evo kako je Gudelj odigrao meč dok ga Taša bodri s tribina! TREMAROŠ
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Profimedia

pregoreo

CECIN ZET NEDELJNO UZIMA 250.000 € A SAD SE NIJE PROSLAVIO! Evo kako je Gudelj odigrao meč dok ga Taša bodri s tribina! TREMAROŠ

Stars -

Anastasija Ražnatović (23), posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, uplovila je u vezu sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom, zbog koga se već nedelju dana nalazi u Španiji.

Anastasija i Nemanja su tek mesec dana u ljubavi, a na društvenim mrežama mlada pevačica ne krije kako uživa s njegovom porodicom majkom Oliverom i sestrom Vanjom.

Nemanja se nalazi u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Pošto je prethodno raskinuo ugovor sa kineskim Guangdžouom, Gudelj je u julu 2019. potpisao četvorogodišnji ugovor sa španskom Seviljom. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra, dok mu je, prema pisanju stranih sajtova, nedeljna plata 250.000 evra.

Nemanja nije blistao u meču protiv Real Madrida. Njegova Sevilja je poražena sa 3:2, iako je na poluvremenu imala dva gola prednosti. Meč sa tribina pratila je i Gudeljova nova devojka Anastasija u ocena koju je dobio u meču protiv Reala je najslabija u proteklih zadnjih pet utakmica - 6,4.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen

Gudelj nije ljubitelj noćnog života, i retko se o njemu može čuti priču van fudbala. Međutim, ranije je bio povezivan sa pop zvezdom i Anastasijinom koleginicom Sanjom Vučić. Njih dvoje su dosta dugo krili vezu, da bi nekoliko meseci kasnije ona potvrdila da je reč o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Anastasija Ražnatović došla na utakmicu da podrži Gudelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track