08:26

IMA JEDNA PESMA U KARIJERI KOJA ME JE IZNENADILA Toni Cetinski progovorio o tajni svoje karijere

festival beogradsko proleće

IMA JEDNA PESMA KOJA ME JE IZNENADILA Toni Cetinski progovorio o tajni svoje karijere, PA REKAO OVO O BEOGRADU!

Stars -

Jedan od najpopularnijih regionalnih pevača u svojoj bogatoj karijeri nastupao je na mnogo festivalskih bina. Svoju publiku obradovaće novom pesmom koju će izvesti na ponovo oživljenom, čuvenom, Beogradskom proleću. Kako su festivali izlgedali nekad, a kako sad i koliko su važni za popularizaciju pop muzike i danas, ali i kakvu pesmu možemo da očekujemo od njega, pitali smo Tonija Cetinskog.

Toni Cetinski
foto: Kurir televizija

- Bio sam jako mlad kada sam učestvovao na festivalima. Beogradsko proleće je iznedrilo jedno od najvećih imena - poput Arsena Dedića, Oliver Dragojević, Zdravko Čolić... Kao što Italija ima San Remo, kao što Opatija ima Optaijski festival, Zagreb Zagrebački festival, tako i Beograd ima Beogradsko proleće. Beogradsko proleće je ako ne i najjači festival, ako San Remo stavimo u posebnu kategoriju. Svi oni su nekako gledali da budu kao San Remo. Navikao sam i gubiti i pobeđivati na festivalima - rekao je popularni pevač Toni Cetinski u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Cetinski je govorio i o pesmi koja ga je iznenadila, te za koju nije znao da će postati veliki hit.

- Imalo je pesama koje su me iznenadile u karijeri. Takva je pesma "Kad žena zavoli". Nismo ni snimali spot, niti smo znali da će tako dobro proći - rekao je Cetinski.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

TONI CETINSKI, 13 GODINA OD SMRTI TOŠETA PROESKOG: Bio je vanserijski čovek, njegove reči su mi smernice u životu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track