08:16

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak saopštio da će upravo ona biti ženski vokal popularnog benda, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Zanimljivo

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak je predstavio EKSKLUZIVNO NA KURIR TV, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Stars -

Čeda Čvorak predstavio je javnosti novu pevačicu nekada megapopularne grupe Luna

Današnji gosti Pulsa Srbije na Kurir televiziji bili su Čeda Čvorak koji je frontmen, a grupa Luna više od dve decenije prisutni su na muzičkoj sceni.

Svojom muzikom obeležili su jedno vreme, a kroz grupu je za 26 godina trajanja prošlo dosta pevačica.

Neke su u grupi ostale duže, neke ne, a ovih dana mnogo se govori o novoj pevačici koja će, kažu, doneti potpuno drugačiju energiju grupi.

02:57

Novi član grupe Luna otpevala pesmu Panika

Frontmena grupe Luna Čeda Čvorak, predstavio je novu peva;icu grupe Luna, a to je Dunja Fleš!

Grupa Luna
foto: Kurir Televizija

- Sa ponosom mogu da vam predstavim novog saradnika! Grupa "Luna" će imati saradnju sa jednom predivnom i iskusnom pevačicom, koja je inače moja drugarica. U pitanju je Dunja koja je na sceni koliko i moja grupa - rekao je Čeda Čvorak u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Grupa Luna
foto: Kurir Televizija

Ni Dunja nije krila svoju oduševljenost.

- Da, od sada ću nastupati sa grupom "Luna" i nadam se da će se svima to dopasti. Nadam se da će vam se svideti i pesme grupe koje sam prepevala. U toku leta očekujte nastupe i hitove u mojoj interperetaciji - istakla je Dunja Fleš.

Grupa Luna
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Dunja Fleš je bila jedna od najpopularnijih plesačica koja je svoje prve plesne korake napravila u grupi "Đogani Fantastiko". Dunja je sarađivala i sa Natalijom i Sanijem kao plesni član grupe "Trik FX".

00:58

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila studio: Čeda Čvorak došao da je moli za pomirenje MOMENTALNO NAPRAVILA HAOS

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:07

ČEDA ČVORAK POSLE MNOGO GODINA PROGOVORIO O MAJI MARKOVIĆ: Iznervirao me je jedan novinar pitanjem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track