EVO KAKO ESTRADA PROVODI 1. MAJ! Ona SREĐUJE novu kuću, jedna UDARNIČKI I RADNO, a ON taj dan voli da se OSAMI
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

praznik rada

EVO KAKO ESTRADA PROVODI 1. MAJ! Ona SREĐUJE novu kuću, jedna UDARNIČKI I RADNO, a ON taj dan voli da se OSAMI

Stars -

Danas se proslavlja Međunarodni praznik rada, a većina ljudi ga provodi u prirodi sa porodicom i prijateljima. Mnoge poznate ličnosti Prvi maj proslavljaju baš na ovaj način, dok neki rade ili imaju potpuno drugačije planove.

Goca Tržan Prvi maj provodi radno, a za to vreme njen muž Raša Novaković i ćerka Lena uživaju u prirodi.

Pop pevačica za praznike nastupa u Crnoj Gori sa grupom „Tap 011“. Naime, ona je trenutno u Budvi, dok njena porodica pravi roštilj i uživa u slobodnom danu. Pevačica je priznala da bi više volela da je danas sa ćerkom i suprugom.

Raša Novaković, Goca Tržan
foto: Nemanja Nikolić

Dok je Goca na nastupima, Kaja Ostojić ima potpuno drugačije planove.

Pevačica će slobodan dan provesti u uteđivanju svoje nove nekretnine. Naime, Kaja je nedavno kupila luksuznu kuću nedaleko od Beograda, koju je navodno platila 80.000 evra. Prvi maj će provesti u uređivanju iste, jer planira da je izdaje, pa nema sumnje da će na taj način vratiti uložen novac.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen/Premijera

Saša Popović važi za radoholičara kojeg ni penzija nije smirila, a sada je otkrio kako on provodi praznike i kako će proslaviti 1. maj, piše Nova.rs.

"Proslave praznika u našoj porodici nisu euforične, jer volim mirnu atmosferu, vreme provedeno u dvorištu naše kuće ili na obali mora. Ako mene pitate, ja sam za sve vrste proslava, ali bez mnogo buke", rekao je Saša za "Grand Online", te priznao da voli da radi.

Saša Popović
foto: ATA Images

Pevač Marko Bulat kaže da za njega Prvi maj ne predstavlja praznik, te da nikad ne ide na uranak. Bulat je priznao da ni u detinjstvu, a ni sada ne slavi današnji praznik i da uvek odradi svirku, kada mu je zakazana baš ovog datuma.

Marko Bulat
foto: Damir Dervišagić

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, ispričala je kako je nekada proslavljala Prvi maj, a kako to izgleda danas.

"Praznik rada sam kao tinejdžerka provodila sa društvom na izletu uz klopu i piće. Sada su stvari drugačije... Otkad radim, često mi se desi da baš u ovom periodu imam mnogo nastupa, pa praznik provedem u nekom drugom gradu ili državi. Tako će biti i ove godine, jer baš tog dana nastupam u Budvi", rekla je Sara.

Beovizija 2022., drugo polufinalno veče, Sara Jo, Sara Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/nova.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja