02:59

KIJA PROGNOZIRALA POBEDIKA NA EVROVIZIJI Pogodila sve grupe za Mundijal, pa rekla da će ova zemlja pobediti NI SRBIJA, NI UKRAJINA

TAČNA

KIJA PROGNOZIRALA POBEDNIKA EVROVIZIJE! Nedavno pogodila sve grupe Mundijala, sad kaže: Ova zemlja će pobediti, a to NIJE UKRAJINA

Stars -

Noć za nama obeležila je prvo uzbuđenje, strepnja , a onda i velika radost kada je Konstrakta prošla u finale Evrovizije! Mnoge javne ličnosti su je podržale i glasno navijale za nju. Jedna od njih je i Kija Kockar koja je govorila o Konstrakti i Evroviziji.

Međutim, Kija je pogodila i ko će biti u žrebu sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u fudbalu. A sada je prognozirala i ko će pobediti na Evroviziji, ali i kako će Konstrakta proći.

Kija Kockar
foto: Kurir Televizija

- Je l treba da kažem moje prognoze? Svaki tim u grupi sam pogodila. Ne znam šta se desilo, ali desilo se. I drago mi je što smo pomogli Nataši Terzin, pošto ne možemo da glasamo za Konstraktu šaljite 25 na 3030. Sinoć sam pričala sa nekim prijateljima o svemu tome. Svi su za to da ima šanse da Ukrajina dobije veliki broj bodova, pa čak i da dobije najviše bodova. Ili da ne dobije zato što ne može, realno, u ovom trenutku, u ovoj perspektivi da organizuje Evroviziju. Čak i da može posle svega nije primereno možda da se organizuje takmičenje - rekla je Kija Kockar.

Konstrakta, Kija Kockar
foto: Kurir televizija, EPA/Andrej Cukić

Nakon obrazloženja zbog čega misli da Ukrajina ima šansu da pobedi, Kija je prognozirala pobedu Španiji, ali je rekla i da Srbija ima šansu da sigurno uđe u top 5, ali i da pobedi.

- Mislim da će Ukrajina dobiti dosta bodova, ali da će pobediti Španija. Španija nije moj favorit. Moj favorit je Srbija. Nemojte da mene slušate preterano. Iako sam jednom pogodila, naravno to ne mora ništa da znači. Moja želja, naravno, je ta da pobedi Srbija i Konstrakta. Mislim da imamo mnogo šanse zato što smo jedina zemlja iz bivše Jugoslavije, tako da molim vas, glasajte. Bio je neki komentar iz Irske, koji je pitao "pa ko je glasao za Srbiju, a nije za Irsku?", a ja sam rekla da su to "JUGO DECA" - kroz smeh je rekla Kija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:47

KIJA KOCKAR POZIVA BALKAN DA GLASA ZA KONSTRAKTU Od suparnika na Beoviziji do najvatrenijeg fana: VRIŠTALA SAM OD SREĆE SINOĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja