PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ISAKA I ALEKSANDRE! Priznali da su zaljubljeni, a Mladenovićka mu sada u emisiji ZAPRETILA RASKIDOM! MUK!
Foto: Printskrin / Magazin in

NEOČEKIVANO

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ISAKA I ALEKSANDRE! Priznali da su zaljubljeni, a Mladenovićka mu sada u emisiji ZAPRETILA RASKIDOM! MUK!

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović nedavno su priznali da su u vezi, a sada su se prvi put zajedno pojavili u emisiji.

Sanja je svoje gošće upitala na šta su bezglavo bile spremne da urade zbog ljubavi, ali se pevačice nisu dale.

- Ja bih ovo da prepustim iskusnijim damama - nasmejala se Aleksandra.

- Ali ti si sveže zaljubljena - dobacila je Elma.

- Samo malo, samo malo... Izvini, ja sam sto godina u braku, tako da bi trebalo ti Aleksandra da odgovoriš na pitanje! Znači odgovaraj - našalila se Sanja Đorđević.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Magazin In

- Ali ti bi Sanja trebalo da mi kažeš na šta si sve bila spremna - uporna je bila Mladenovićeva.

- Ama, nemoj mene da slušaš, sine, ja nisam normalna nikad bila - rekla je Sanja i izazvala smehotres u studiju.

- Ma, nisam ni ja, tako da nemam adekvatan odgovor. Nikad normalna nisam bila - smeje se Aleksandra.

- Nisam ni ja kompetenta, što kaže Sanja, bila sam sto godina u braku. Nekako nisam bila ni na šta spremna, zaljubila sam se i udala, da ne zakasnim! Bila sam vrlo dosadna žena u braku - ističe Sinanovićeva.

- Ma nije, izmišlja, nije bila uopšte dosadna! To je bila vatra živa, uuu... Elma, Elma - dobacuje Sanja u emisiji "Magazin In".

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Magazin In

Voditeljka je ponovo pitala Aleksandru da li je pravila neke ludosti zbog ljubavi, a pevačica je odlučila da konačno bude iskrena.

- Svaka žena ponekad napravi neku glupost - rekla je ona.

- Nema veze što je Isak tu, pričaj šta si radila - ubacila se Sanja.

- Ma, nema veze što je Isak tu... Šta sam radila, pa ništa specijalno. Ja kad volim - ja volim. Nisam nikad bila ekstremna, ne idem baš u krajnost, ali sam dosta toga uradila zarad ljubavi. Neću više plakati u emisiji, srećna sam - priznala je Mladenovićeva, a onda i otkrila jednu situaciju kad je bila mlađa:

- Moj dečko je dolazio iz Niša pešaka kod mene, taj prvi dečko s kojim sam bila... Pešaka kod mene iz Niša u Žitorađu, kakav Beograd... Crk'o čovek, a Isak će sad iz Bijelog Polja da krene - istakla je Aleksandra šaljivo, a Šabanović se samo stidljivo nasmejao.

Aleksandra je u jednom trenutku zapretila Isaku da će raskinuti sa njim do kraja emisije ukoliko nastavi.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:09

Čestitke poznatih za 2022: Jelena Gavrilović, Dženan Lončarević, Hari Mata Hari, Željko Samardžić i Aleksandra Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track