02:26

POSLE FIJASKA PRE 16 GODINA PEVAČ MAGLA BENDA SE ZAKLEO NA USPEH! Kao mladić doživeo ogroman poraz: SADA SE JAVLJA NOVA ŠANSA

festival skale

POSLE FIJASKA PRE 16 GODINA PEVAČ MAGLA BENDA SE ZAKLEO NA USPEH! Kao mladić doživeo ogroman poraz: SADA SE JAVLJA NOVA ŠANSA

Stars -

Vladan Savić, pevač Magla benda, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakao ponovo oživljenog festivala Skale u Herceg Novom, koji se bliži.

Vladan Savić
foto: Kurir Televizija

Sunčane skale bio je muzički festival koji se održavao svakog leta u Herceg Novom, Crna Gora. Festival se organizovao svake godine od 1994. Bio je preskočen samo 1999. godine, zbog NATO bombardovanja SRJ. Zbog finansijskih razloga 2016. godine, festival je ukinut.

- Moram da ti ispričam jednu priču. Ja sam 2006. godine imao svoj prvi nastup kao solo izvođač. Tada je bilo takmičenje, ali sada je samo revijalni deo. Nažalost, jer sam se baš izinatio. Pojavio sam se tada kao mladić i od 20 takmičara završio sam poslednji. Tada sam shvatio da ima puno dobrih izvođača i da je ekipa dobra. baš mi je drago što smo deo tih 40 izvođača. Na sreću mnogih nas biće samo taj revijalni deo, s obzirom da je velika konkurencija - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:27

BOBAN RAJOVIĆ UDARIO AUTO LJUPKE STEVIĆ: Oglasio se nakon što je pevačica sve snimila, pa OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track