CECA ZADOVOLJNA NOVIM ZETOM FUDBALEROM! Anastasija je našla baš super dečka! Ovako je reagovala na njenu UDAJU i selidbu u ŠPANIJU
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

sve ide glatko

CECA ZADOVOLJNA NOVIM ZETOM FUDBALEROM! Anastasija je našla baš super dečka! Ovako je reagovala na njenu UDAJU i selidbu u ŠPANIJU

Stars -

Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna što je njena ćerka Anastasija našla dečka kakav je Nemanja Gudelj.

Ceca je pre mesec dana upoznala zeta, fudbalera Sevilje, i ima za njega samo reči hvale.

- On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore - priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

1 / 19 Foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić

- Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda.

Cecu sprema svoje takmičare Maju Milutinović i Alema Bajrovića za velikog finale "Zvezda Granda", koje se održava u subotu.

- Razumem takmičare koji su u grču i imaju tremu. I ja sam prolazila kroz to sve kada sam počinjala karijeru. Meni je prvi mentor bila majka, ona je ispravljala neke moje greškice. Sa pet godina sam stala na binu, sa deset počela da nastupam na lokalnim veseljima, nazivali su me "čudom od deteta". Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija... Trenutno nemam vremena da snimam album jer stvaram neke nove zvezde - priča Ražnatovićeva.

Teško je bez Marine Ceca nam se požalila da joj je teško da izabere pesme za sebe otkako je pre devet meseci umrla Marina Tucaković.

- Imam veliki problem, jer mi je ona bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku - kaže naša najveća folk zvezda.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić

kurir.rs/informer

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track