01:07

Marinu Visković poljubila devojka na nastupu

HIT

MARINU VISKOVIĆ POLJUBILA DEVOJKA NA NASTUPU, PA USLEDILA PROSIDBNA: Evo kako je pevačica reagovala i šta kaže na sve to!

Stars -

Pevačica Marina Visković doživela je šok kada joj je na nastupu u Budvi, u krcatoj tamošnjoj diskoteci prišla žena na bini i poljubila je u usta!

Naime, jedna od najpopularnijih i najlepših pevačica na ovim prostorima nastupa punom parom i uveliko promovise nove pesme "Ibica" i "Bomba" koje postaju pravi hitovi. Pažnju izaziva gde god se pojavi, ali ovako nešto ni sama nije očekivala!

Marina Visković
foto: Printscreen/Instagram

- Ta žena se u toku njenog nastupa popela na binu, verovatno poznaje nekog tu iz obezbeđenja, pa su je pustili da prođe. Mahala je Marini koja joj je prišla, a ova je iskoristila trenutak i poljubila je u usta. Uz to joj je rekla da je mnogo voli i da bi je "oženila". Marina je bila totalno zatečena, samo se okrenula i nastavila da peva, dok je nepoznata devojka sišla sa bine i više se nije vraćala, kaze naš sagovornik sa lica mesta.

Ovu pricu potvrdila je i Viskovićka, koja kaže da joj se ovako nesto prvi put desilo.

- Tačno je to sto ste čuli, bas me zatekla devojka u trenutku. Nemam ništa protiv lezbijki i gejeva, naprotiv, svako ima pravo da voli koga hoće. Ja sam samo bila iznenađena, jer nisam očekivala tako nešto.

Marina Visković
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs

Bonus video:

17:32

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track