DALILA TAJNO POSETILA CARA? Otišla kod njega u hotel u 6 sati UJUTRO! Filip je PREKLINJAO da ga spase, a ona se ZAKLELA u jedno
Foto: ATA Images

DALILA TAJNO POSETILA CARA? Otišla kod njega u hotel u 6 sati UJUTRO! Filip je PREKLINJAO da ga spase, a ona se ZAKLELA u jedno

Stars -

Filip Car i Dalila Dragojević blokirali su jedno drugog i odlučili da definitivno stave tačku na njihov odnos. Međutim, kako Star saznaje, oni su se nekoliko dana posle toga sastali u strogoj tajnosti u jednom hotelu, jer je Car zamolio Dalilu da se hitno vide i da popričaju.

Nakon emisije u kojoj je Car gostovao, Dalila je u ranim jutarnjim časovima dobila poziv sa nepoznatog broja. Pošto je bilo šest ujutru ona se odmah javila jer se uplašila da se nešto nije desilo njenoj drugarici Marijani Zonjić koja u tom trenutku nije bila sa njom. Međutim, sa druge strane je bio Filip što je nju šokiralo u prvi mah. Kako je otkrio izvor blizak Dalili, Car je molio da ga sasluša i naglasio joj je da ima veliki problem zbog čega moraju hitno da se vide. Dalila je prvo odbijala i govorila je kako joj sigurno sprema neku zamku, a on se kleo da samo želi da je vidi i da popričaju. Pošto je bio uporan i uspaničen, ona mu je rekla da će doći za sat vremena u hotel i da bi najbolje bilo da se vide kod njega u apartmanu. Odmah je javila Marijani šta se desilo i da ide da se vidi sa Filipom, za slučaj da se desi neki haos da zna gde je otišla.

Izvor tvrdi da su oboje bili emotivni kada su se sastali, ali da su vešto skrivali osećanja.

"Car je prvo pitao Dalilu zašto je u emisiji pomenula prezime jednog kriminalca, jer njemu od tada stižu strašne poruke u kojima mu prete da će mu sve pobiti. Bukvalno je bio van sebe u tom trenutku. Dalila je odmah shvatila da je Filip zaista uplašen, pa je spustila loptu i onda mu se zaklela da nikada ne bi poslala krimose da mu se svete i izvinila se što je uopšte pominjala tog opasnog čoveka. Rekla mu je da je to bilo u afektu i da ne treba da brine zbog toga. Oko sat vremena su pričali, a Car je u jednom trenutku rekao da mu ona pomogne tako što ga više neće pljuvati i prozivati, a onda su ga sustigle i emocije, pa je rekao da je bilo bolje da su zajedno pobegli u inostranstvo posle rijalitija jer ne bi trpeli linč i osudu naroda", otkriva izvor.

"Dalila je na to ćutala, ali mu je rekla da ga više neće prva prozivati, ali da isto tako sa njim ne želi kontakt i da bi mu najpametnije bilo da da ode kod svojih u Hrvatsku. Posumnjala je u jednom momentu da je Filip izmislio celu priču samo da bi je nagovorio da se vide, ali je posle ipak shvatila da je bio iskren", završava izvor koji napominje da se Car i Dalila i dalje vole i da uopšte nije nemoguće da se pomire kada se situacija malo smiri.

Dalila Dragojević
foto: Shutterstock, Printscreen/Pink TV

kurir.rs/star

Bonus video:

00:10

Evo šta Dalila Dragojević radi u Šepku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja