RAT IZMEĐU BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE ZAHUKTAVA: Dejan brutalno SPUSTIO Dalilu, pa joj poručio: SVE IDE NA PROVERU KOD ADVOKATA!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS U NAJAVI!

RAT IZMEĐU BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE ZAHUKTAVA: Dejan brutalno SPUSTIO Dalilu, pa joj poručio: SVE IDE NA PROVERU KOD ADVOKATA!

Stars -

Dejan Dragojević se oglasio povodom indirektnih prozivki od bivše supruge Dalile Dragojević.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević trenutno letuje sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić. Dejan svakodnevno kači slike i storije kako uživa, a sada je odlučio da odgovori bivšoj suprugi na provokacije.

Naime, pre nego što je ušla u emisiju, Dragojevićka je dala intervju za domaće medije. Tada je upitana da li je destinacija na koju planira da ide sa Gringom Egipat, na šta je ona odgovorila:

Zadruga 5, zadruga, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Nenad Kostić

- U Egipat? Ne idem na te destinacije, stvarno... Mislim, ono, ne volim pesak - rekla je Dalila.

Kako je Dalila više puta istakla da niko ne može da je natera da promeni prezime i da što je ljudi više to pitaju, neće ga menjati, Dejan je imao zanimljiv odgovor i na ovo:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Očigledno se neko stidi da se vrati svom jatu. Svako je svom jatu krenuo. Moje jato je moje prezime, ali ne i određena osoba koja nosi to isto. Sve ide na proveru kod advokata, detaljnije javljam uskoro - poručio je Dragojević.

Kurir.rs/ Pink

.

Bonus video:

00:26

Ovako se Dejan Dragojević spremao za put u Gornji Šepak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track