00:15

Vozni park sa svadbe Bojane i Mirka

OTVORILI SE!

PAPRENO SKUP VOZNI PARK SA SVADBE MIRKA I BOJANE Mladenci u besnoj mašini od 115.000 €, Goca u kolima od 300.000 € ali to nije SVE

Stars -

Mirko Šijan i Bojana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom i izgovorili sudbonosno da, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a mnogima je za oko zao papreno skup vozni park sa njihove svadbe.

Ekipa našeg portala našla se na licu mesta, a ono što smo mogli primetiti jeste da se par baškario u skupocenom „mercedesu", koji je za ovu priliku bio ukrašen. Ovaj model košta oko 115.000 evra. Takođe i ostatak zvanica je mogao da se pohvali papreno skupim mašinama.

Goca sela u kola od 300.000 evra

svadba, Mirko Šijan, Bojana Rodić, Goca Božinovska
foto: Kurir/A.J.Panić

Goca Božinovska nasmejala je okupljene kada je ušla u skupoceni automobil čija je cena navodno 300.000 evra, pa dodala: "Najskuplji za najskupljeg".

Svadba, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Nenad Kostić

Oko njih, takođe, nisu bili parkirani baš bilo koji automobili. Ogroman crni džip, „audi", „porše". Krasili su čitavu ulicu, te trubili dok su bili u pokretu. Svako vozilo košta oko 100.000 evra, a Veljko Ražnatović je čak imao i svog vozača.

Od gostiju, ni pevačica Anastasija Ražnatović nije razočarala. Dovezena je zajedno s malim Željkom Ražnatovićem, Bogdaninim i Veljkovim sinom, u simpatičnoj ali svakako skupocenoj „škodi", po proceni oko 20.000 evra.

Svadba, Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Bojana Rodić i Mirko Šijan venčali su se u Crkvi u Surčinu gde je Mirko kršten kao beba.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:30

Bojana Rodić i Mirko Šijan krenuli ka restoranu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track