ŠOK NA KARLEUŠINOM NASTUPU! Na binu se popeo čovek i počeo da DUBI NA GLAVI! Obezbeđenje ODMAH ULETELO, njena reakcija je HIT!
Foto: Ana Paunković, Printscreen TikTok

OVO JOŠ NISTE VIDELI

ŠOK NA KARLEUŠINOM NASTUPU! Na binu se popeo čovek i počeo da DUBI NA GLAVI! Obezbeđenje ODMAH ULETELO, njena reakcija je HIT!

Stars -

Jelena Karleuša doživela je pravi šok na nastupu koji je prethodnog vikenda imala u Novom Sadu.

Pevačica je napunila jedan splav do poslednjeg mesta i atmosferu dovela do tačke usijanja, ali je pravi šou nastao kad je jedan mladić iz publike izašao na scenu pred šokiranu pevačicu i njene igračice.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen TikTok

Tokom izvođenja jednog od Karleušinih starih hitova muškarac je uspeo da se probije ispred brojnih pripadnika obezbeđenja, a onda je na bini izveo potez o kome će se tek pričati. On je usred nastupa "male od skandala" počeo da dubi na glavi i da izvodi čudne pokrete i vežbe, kako bi joj privukao pažnju. Karleuša je u prvom trenutku ostala u čudu, a kad je shvatila šta se dešava, počela je da se smeje.

- Sve sam videla i doživela, ali ovako nešto još nisam - šapnula je JK igračicama dok je posmatrala mladića kako izvodi vratolomije na glavi.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen TikTok

Dok obezbeđenje nije shvatilo šta se dešava, mladić je uveliko izvodio svoj performans, pa su mnogi posle prokomentarisali i da je muzičkoj zvezdi ukrao šou. Kršni momci su zatim opkolili ovog dečka, a potom ga sklonili s bine i izbacili iz kluba.

Nakon što je incident okončan, Karleuša je, iako i dalje u čudu, nastavila svoj nastup.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen TikTok

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pevačici dešavaju neprijatnosti na koncertima.

Tako je u avgustu ove godine u Banjaluci, pred sam kraj nastupa, koji ni kiša nije mogla da spreči, stigla anonimna dojava o bombi. Kako su tada pisali bosanski mediji, dojava je stigla desetak minuta pre ponoći, a nakon toga je izvršen protivdiverzioni pregled i njime je ustanovljeno da nema opasnosti.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:27

Jelena Karleuša šeta gradom u tangama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja