SARA JO JEDNIM POTEZOM ZAGOLICALA MAŠTU! Pevačica uživa u ljubavi, a sada svi pomislili da je spremna da se uda i PROMENI PREZIME!
Foto: Printscreen/Instagram

pometnja

SARA JO JEDNIM POTEZOM ZAGOLICALA MAŠTU! Pevačica uživa u ljubavi, a sada svi pomislili da je spremna da se uda i PROMENI PREZIME!

Stars -

Pevačica Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo već neko vreme uživa u vezi sa Žigom Sotlarom.

Pevačica je sada odlučila na nešto krupniji korak te je na svom nalogu objavila zajedničku fotku iz njegove rodne Slovenije, a ono što je zagolicalo maštu njenih pratilaca jeste propratni komentar, pa su mnogi pomislili da je spremna da stane na "ludi kamen".

- Sara So uopšte ne zvuči loše - stajalo je u opisu fotografije, a mnogi se slažu da ovaj kratak komentar veoma jasnu poruku šalje imajući u vidu da je prepoznatljivo Sarino Jo ona spremna da zameni prvim slovima prezimena svog dečka.

Inače, dečko Sare Jo i pevačica sarađivali su dugi niz godina, a njihov poslovni i prijateljski odnos prerastao je u ljubavni.

- Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan - rekla je Sara nedavno za Story.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:21

LJUDI SAMO TRAŽE IZGOVOR ZA NASILJE! Sara Jo podržala gej zajednicu, a ovo je rekla o koleginicama koje su PROTIV PRAJDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track