GLAVU POKRILA, A OSTATAK TELA NA IZVOL'TE Polugola JK napravila opštu pomamu na mrežama! Ko bi ostao ravnodušan na ovo VRELO TELO?
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Da li je OVO njeno NAJIZAZOVNIJE IZDANJe

GLAVU POKRILA, A OSTATAK TELA NA IZVOL'TE Polugola JK napravila opštu pomamu na mrežama! Ko bi ostao ravnodušan na ovo VRELO TELO?

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša koja je do nedavno uživala u Dubaiju, sada je objavila fotografije, koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Poznata po vrelim izdanjima koji otkrivaju svaki centimetar njenog tela i ogromnih, silikonskih grudi, Jelena je sada uspela da ode korak dalje.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Jelena je rešila da ugreje fanove na jedan tmurni novembarski dan. Atraktivna pevačica je objavila razgolićeni selfi, a grudi je pokrila samo inicijalima. Kao i uvek njena objava je izazvala pregršt komentara na društvenim mrežama, a za samo kratko vreme dostigla veliki broj lajkova.

Podsetimo, Jelena Karleuša se nedavno našla u žiži javnosti, kada je žestoko napala svog kolegu Milana Topalovića Topalka, koji je na svom Instagramu postavio svoju fotografiju iz lova sa puškom u ruci.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:56

Jelena Karleuša zavodljivim izdanjem zapalila masu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja