OTAC TONI SIJA OD SREĆE, DRAGANA PONOSNA! Manuela obradovala roditelje divnim vestima, evo šta je bogata naslednica uradila
Foto: Printscreen/Instagram

majčinim stopama

OTAC TONI SIJA OD SREĆE, DRAGANA PONOSNA! Manuela obradovala roditelje divnim vestima, evo šta je bogata naslednica uradila

Stars -

Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković, talentovana za muziku svi su znali. Prvi put kada je osetila potrebu naslednicu da pohvali pevačica je tu informaciju podelila s javnošću, dok pohvale nije štedeo ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

Da peva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata doskoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat.

Manuela Bijelić
foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po najnovijim vestima ćerka Dragane Mirković odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svet. Kaver, objavljen na You tubeu svedoči tome da je Manuela započela pevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom. Istina, prvu pesmu ona će uskoro publici predstaviti na engleskom. Nesumnjamo, međutim, da će naslednica pevačice i bogatog biznismena snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje roditelja.

Dragana Mirković je jako ponosna na svoju decu i jednom prilikom je otkrila čime se bave i kako ih je vaspitala.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

kurir.rs/informer

Bonus video:

06:01

Dragana Mirković na snimanju novogodišnjeg programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja