"SAMO ME JE ISKORISTIO ZA KARTU" Sanja Marinković progovorila o putovanju, a onda se dotakla i NAJVAŽNIJEG MUŠKARCA u svom životu
Foto: printscreen

Blista!

"SAMO ME JE ISKORISTIO ZA KARTU" Sanja Marinković progovorila o putovanju, a onda se dotakla i NAJVAŽNIJEG MUŠKARCA u svom životu

Stars -

Sanja Marinković je progovorila o svom stilu koji neguje godinama, otkrila gde uskoro putuje i sa kim, ali i šta će sebi poželeti tačno u ponoć.

jedna je od voditeljki, koja sa puno pažnje vodi računa o svom izgledu i vrlo pažljivo bira svaki odevni komad garderobe, bilo da je u pitanju pojavljivanje na malim ekranima ili neko privatno dešavanje.

Sanja je na samom početku otkrila na koji način bira garderobu i neguje svoj stil oblačenja po kome je postala prepoznatljiva.

Sanja Marinković
foto: printscreen

- Alka Vuica, kada je bila gošća, rekla je da ne voli da kupuje stvari koje će da je nadžive i ja se sa time potpuno slažem. Kada su izbori odevanja u pitanju, mislim da je sve stvar stila a ne trenda. Ja negujem svoj, već nekoliko godina, trudim se da bude što jednostavniji, ženstven, skladan ali i pomalo erotičan. Pre svega mi je važno da se sve uklopi u moj karakter, slažem se da odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu - izjavila je voditeljka.

Sanja Marinković
foto: printscreen

Voditeljka nije krila oduševljenje zbog putovanja koje je uskoro čeka, te je otkrila sa kim pakuje kofere i gde ide, ali i šta će sebi poželeti u narednoj godini.

- Kada završim obaveze, putujem sa sinom u toplije krajeve. Njemu će društvo biti tamo, tako da će me iskoristiti samo za avionsku kartu - nasmejala se Sanja i dodala:

- Volela bih da budem svoja, slobodna, da se malo više opustim, da manje brinem i da imam neke veće doze nežnosti - nasmejala se voditeljka u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track