"MARIJI NE SMETA KAD PRAVI ŠTEKOVE SA BEBICOM..." Filipov drug raskrinkao Kulićku i pozadinu njenog ODNOSA SA NENADOM! Skandal
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Printscreen/Pink

Brutalne reči na račun nišlijke

"MARIJI NE SMETA KAD PRAVI ŠTEKOVE SA BEBICOM..." Filipov drug raskrinkao Kulićku i pozadinu njenog ODNOSA SA NENADOM! Skandal

Stars -

Marija Kulić je izdramila zbog toga što je Filip Car ušao u apartman, kako bi koristio toalet, jer je drugi toalet bio zauzet, zbog čega je nastao haos u beloj kući. Sada se tim povodom oglasio, Filipov drug koji je raskrinkao Kulićku i pozadinu njenog odnosa sa Bebicom.

Filipov drug tvrdi da je Marija pravi štekove sa Bebicom, kao i da je njeno ponašanje dvolično.

Marija Kulić, Miljana Kulić, Nenad Macanović
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATA Images

Presmešna je, Filip ju je lepo zamolio da uđe u toalet, jer je spoljni bio zauzet, a ona je počela da urla na njega. Tu je bila i Miljana, ali i Miljan, nikakvu opasnost nije predstavljao. Histeriše zbog Filipovog ulaska, a ne smeta joj što Bebica stalno ulazi u apartman i pravi štekove sa njom. Dvolična je i licemerna, želi da mu naudi, nije uspela da ga posvađa sa Zolom, pa sada pokušava na drugi način - istakao je Carev drug.

Podsetimo, Marija se nedavno našla u epincentru skandala, nakon što ju je Zorica optužila da je bila intimna sa Bebicom.

Kurir.rs/Pink/M.K.

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track