EKSKLUZIVNI PAPARACO! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA HRVATSKOG TENISERA Pevačica u vezi sa 13 godina mlađim Bornom Ćorićem! UHVAĆENI ZAJEDNO
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, EPA/Richard Wainwright

PAPARACO

EKSKLUZIVNI PAPARACO! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA HRVATSKOG TENISERA Pevačica u vezi sa 13 godina mlađim Bornom Ćorićem! UHVAĆENI ZAJEDNO

Stars -

Kaja Ostojić (39) već neko vreme je u vezi s hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem (26), saznaje Kurir.

Pevačica i sportista upoznali su se pre nekoliko meseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih su sevnule varnice. Kako priča naš izvor, u početku Ostojićeva nije htela da prihvati Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, ali je brzo poklekla. Zvanično su se smuvali pre nekoliko nedelja i viđaju se ponekad u Zagrebu, a nekad u Beogradu.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Poznato društvo Poslednji put zajedno su bili u četvrtak uveče, kada ih je naša ekipa snimila u jednom restoranu gde je te noći pevao Ljuba Aličić. Dobili smo dojavu da će tog dana Borna avionom sleteti u srpsku prestonicu i da je plan da najpre ode do stana gde Kaja živi, a potom da zajedno idu u provod. Međutim, odlučili su da pre odlaska u grad prvo odrade trening. Kaja je svog novog dečka odvela u fitnes studio gde radi njen blizak prijatelj, inače unuk Ere Ojdanića - Nikola Anđelić, koji je zajedno sa Ostojićkinim kumom Duško Banjcem u maju 2022. osuđen zbog posredovanja u prostituciji.

Nikola Anđelić, Borna Ćorić
foto: Printskrin/Instagram

Anđelić se tog dana pohvalio na Instagramu da mu je u goste na posao došao poznati teniser, koji je trenutno 23. na ATP listi. Nakon toga su, kako nam javlja izvor s lica mesta, zajedno bili u jednom kafiću, gde su se zadržali oko sat vremena, pa su potom Kaja i Borna otišli kod nje u stan.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Nisu nas primetili Uveče, negde oko devet sati, pevačica i teniser su došli u restoran, a tamo su ih već čekali Kajini prijatelji Nikola i Duško. Bili su smešteni u glavnoj sali tog ugostiteljskog objekta, za jednim od centralnih stolova. Kaja je sedela tik pored Borne i, ma koliko se trudila da se to ne primeti, bilo je očigledno da između njih dvoje ima nešto više od poznanstva.

Kaja Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Sve vreme su jedno drugom pričali na uvo i došaptavali se, neprestano se gledali i osmehivali. Reporter Kurira, koji je na licu mesta proveo nekoliko sati, uspeo je da uslika ove momente tako da Ostojićeva i Ćorić ne primete njegovo prisustvo.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Ivan Ercegovčević

Bonus video:

01:06

KAJA OSTOJIĆ REŠILA: Sa udajama sam ZAVRŠILA! Otkrila kako njen dečko Mateo reaguje na njenu odluku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja