ČODA NAPRAVIO PROFIL NA DEJTING APLIKACIJI! Jutjuber nema sreće u ljubavi, bacio UDICU! Ovako muva devojke
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

ŠOK!

ČODA NAPRAVIO PROFIL NA DEJTING APLIKACIJI! Jutjuber nema sreće u ljubavi, bacio UDICU! Ovako muva devojke

Stars -

Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, vešto krije svoj emotivni život od očiju javnosti, ali po svemu sudeći bacio se u promet. Čoda je nedavno otvorio profil na popularnoj dejting aplikaciji Tinder, a da je zaista on u pitanju, svedoči činjenica da mu je verifikovan profil.

Čoda, koji je popularnost stekao zahvaljujući skandaloznom sadržaju koji je plasirao na mreže, nema sreće u ljubavi o čemu svedoči njegova odluka da otvori profil na popularnoj dejting aplikaciji.

Danilo Badnjar Čoda
foto: Privatna Arhiva

U opisu svog profila je napisao da je jutjuber koji živi u Beogradu, a jednom rečenicom je opisao i šta konkretno traži na ovoj mreži.

- Kratka veza, ali može i duga - našpisao je Čoda u opisu profila.

Danilo Badnjar Čoda
foto: Privatna Arhiva

On je takođe naveo da ga zanimaju šetnja, hip - hop, teretana, meditacija. Danilo je poznat svima po svojim šalama, pa je tako iskoristio priliku i sada i naveo kako želi decu. U opisu profila naveo je i da je jarac u horoskopu.

Inače, kao što se može primetiti iz priloženog, jutjuber ima verifikovan profil, što govori da nije lažnjak u pitanju. Tinder je aplikacija koja pored traženja srodne duše služi korisnicima i za neke opuštenije varijante, a da li je jutjuber zaista uspeo da nešto "upeca" vreme će pokazati.

Kurir.rs/M.K

Bonus video:

00:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track