NEĆE DA OTKRIJE RAŠINE TAJNE! Seka iskreno o emisiji "MAJKE I SNAJKE" i TAKMIČENJU sa svojom SVEKRVOM
Foto: Promo

NEĆE DA OTKRIJE RAŠINE TAJNE! Seka iskreno o emisiji "MAJKE I SNAJKE" i TAKMIČENJU sa svojom SVEKRVOM

Stars -

Seka ne skriva radost povodom ovog profesionalnog angažmana.

Najpopularnije kulinarsko takmičenje "Majke i snajke" emituje se na Kurir televiziji, a voditelji su pevačica Seka Aleksić i naš renomirani kuvar Radomir Raša Vlačić.

U ponedeljak, 6. februara počinje nova sezona sa emitovanjem, a svakog radnog dana u terminu od 18 časova na Kurir televiziji čekaju vas novi takmičari, mnogo smeha i odlični recepti, dok subotom od 17:10 časova gledaoci mogu da saznaju ko ide u sledeći krug takmičenja i nastavlja borbu za vrednu nagradu.

Popularna pevačica, a sada i voditeljka, Seka Aleksić u intervjuu za Espreso portal ne skriva radost povodom ovog profesionalnog angažmana, a otkrila nam je i da li bi se takmičila sa svojom svekrvom.

Seka Aleksić
foto: Promo

Koliko je teško biti voditeljka kulinarskog šou programa? Kakvo je Vaše iskustvo sa saradnicima na ovoj emisiji?

- Sve što se voli nije teško! Deo sam ovog projekta od samog početka i zaista uživam u ovoj ulozi. Rekla bih da se to po meni i vidi, a tu su i 3 sjajne sezone da to i dokažu. Što se saradnika tiče, ne bih ih menjala! Uigran smo tim, tako da je rezultat zagarantovan.

Da li mislite da ste bolja kuvarica kako ste počeli da vodite ovu emisiju?

- Sigurno da je tako. Pre svega, jer saradjujem sa profesionalcem, od koga svakodnevno mnogo naučim. Tu su i naše sjajne takmičarke, koje su mi beskrajno inspirativne i koje nesebično dele kulinarske fazone iz svojih domaćinstava.

Koji trik Vas je Raša naučio pa sada bolje spremate neka jela? - Rašina trikove nikako ne odajem! To su štosevi zlata vredni, koji su postali deo moje svakodnevice. Savetujem svim gledaocima da ga pažljivo prate, jer se nikada ne zna šta može slučajno da oda!

Seka Aleksić
foto: Promo

Kažu da se snajke i svekrve ne slažu, a Vi ste više puta dokazali suprotno. Da li biste se takmičili sa svekrvom u emisiji?

- Što da ne. Moja svekrva i ja smo odličan tim, tako da za nas nema zime!

Nakon što se upoznali toliki majki i snajki, šta mislite, da li se one posvađaju kod kuće nakon emisije?

-Naše emisije su prepune smeha i suza. Dolazi do različitih reakcija u različitim sutuacijama, što je potpuno normalno. Ovo je pre svega takmičenje, a još kada u to upetljate porodične odnose, bude svega! Ipak, verujem da nema mesta za previše suza, sve je ovo igra!

Prijave za novu sezonu najzabavnijeg kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" su u toku! Ukoliko ste ljubitelj dobre zabave, volite da se družite i pevate, a kuvanje sa Sekom i Rašom vam zvuči zanimljivo, postanite i vi deo nove sezone najboljeg kulinarskog formata koji se emituje na Kurir televiziji!

Seka Aleksić
foto: Promo

Popunite formular već sad, kuvajte sa Sekom i Rašom - očekuju vas vredne nagrade!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track