OVO SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI! Dejan Dragojević konačno pokazao NOVU DEVOJKU! Objavio fotku pa poslao snažnu PORUKU LJUBAVI!
Foto: Printscreen/Jutjub

I TO SE DESILO

OVO SU SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKALI! Dejan Dragojević konačno pokazao NOVU DEVOJKU! Objavio fotku pa poslao snažnu PORUKU LJUBAVI!

Stars -

Dejan Dragojević, nedavno se i zvanično razveo od svoje bivše žene Dalile Dragojević.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

U Zadruzi 5, ušao je kao suprug pomenute bivše zadrugarke koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem, nakon nakoga je usledio i krah braka.

Dejan je nešto kasnije uplovio u vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je u šestoj sezoni uradila gotovo istu stvar i to sa istim čovekom, te je Dragojević očigledno rešio da okrene novi list.

Aleksandra Nikolić
foto: printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da sada ima novu devojku, koja nema veze sa javnim svetom, niti je mediji zanimaju i jednom prilikom priznao da je tek sada našao svoju sreću.

Dejan Dragojević
foto: PRINTSCREEN PREMIJERA

U pitanju je Jovana, zbog koje Dragojević ne skida osmeh sa lica, a jedno njihovo javno pojavljivanje napravilo je pravu buru, jer ih je paparaco jurio u stopu, kada je javnost prvi put i ugledala njegovu novu ljubav.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Dejan se trudi da svoj privatan život krije u tajnosti, ali ovoga puta je napravio presedan i na svom Instagramu objavio Jovaninu fotografiju i uz nju podelio emotivne reši pesme, koje jasno govore čime ga je osvojila.

Dejan Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

- Oči oči, tvoje oči, kao pravi biseri u noći... - glasio je deo pesme.

Da li će pobednik pete sezone Zadruge otići korak dalje i podeliti još nešto sa ljudima koji ga vole, ostaje nam da ispratimo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Dejan Dragojević proslavio Srpsku novu sa NJOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track