JK ŽIVI U VILI OD 2,5 MILIONA EVRA! Ima 10 kupatila, GARDEROBER, SAUNA, a sad pokazala deo kuće i svi zanemeli zbog ovog DETALJA
Foto: Damir Dervišagić

omiljen kutak

JK ŽIVI U VILI OD 2,5 MILIONA EVRA! Ima 10 kupatila, GARDEROBER, SAUNA, a sad pokazala deo kuće i svi zanemeli zbog ovog DETALJA

Stars -

Jelena Karleuša živi u raskošnoj vili na Dedinju, koju je renovirala po svom ukusu, te sada izgleda poput domova holivudskih zvezda. Vila je ranije pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, od koga su je kupili 2018. godine i tada su iskeširali 2,5 miliona evra.

"Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji poseduje i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije. Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe... Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gde i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od posebne vrednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je reč o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači", rekla je jednom prilikom pevačica.

00:12

JK živi u vili od 2,5 miliona evra, a sad pokazala deo kuće i svi su zanemeli zbog ovog detalja

JK ne tako često objavljuje detalje iz kuće, ali nedavno je pokazala jedan detalj iz dnevne sobe i svima je odmah za oko zapao klavir na kojem je stajala fotografija njene pokojne majke Divne.

kurir.rs

Bonus video:

01:43

JELENA KARLEUŠA NEMILOSRDNA PREMA ČLANOVIMA ZVEZDE GRANDA! Oni joj nisu ostali dužni: Brutalni odgovori Saše Popovića i ostalih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track