LUDILO U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Raspevana snajka Anastasija dovela atmosferu do usijanja!
Foto: Kurir televizija

LUDILO U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Raspevana snajka Anastasija dovela atmosferu do usijanja!

Stars -

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda najgledanijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke", a u današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine testiraće Lučiči iz Surčina.

00:54

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine testiraće Lučiči iz Surčina

Majka Vesna radi u jednoj privatnoj firmi kao sekretarica. U slobodno vreme voli da hekla, često provodi vreme u prirodi sa sinom i snajom, ljubitelj je knjiga i filmova. Svakodnevno kuva i uživa u tome. Najviše voli da sprema kuvana jela i kolače, a omiljeno jelo joj je sladak kupus. Snajka Anastasija je po zanimanju pravni tehničar, ali ne radi u struci. Često odlazi na selo gde planira da otvori porodičnu firmu, zbog čega se i prijavila kako bi osvojila novac. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je karfiol čorba i svadbarski kupus s kolenicom. Novak je po zanimanju lektor i završio je arapski jezik. Hobi mu je gledanje sporta, naročito voli fudbal i košarku. Kao i Anastasija, obožava da odlazi na selo gde planiraju da otvore porodičnu firmu. Ne kuva često, a najviše voli da jede lazanje.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Zabava u studiju je bila sjajna, a raspevana snajka Anastasija atmosferu je dovela do usijanja. Šta su to pripremale u novoj epizodi majka Vesna i snajka Anastasija, kakav su zadatak dobile i kako je stručni žiri ocenio jela - saznajte danas u 18 časova na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track