ESTRADA SE UJEDINILA, A RAZLOG JE DIRLJIV! Oni su se pojavili na humanitarnom događaju, a o Sofrinom potezu dugo će se PRIČATI
Foto: Nemanja Nikolić

PRELEP GEST

ESTRADA SE UJEDINILA, A RAZLOG JE DIRLJIV! Oni su se pojavili na humanitarnom događaju, a o Sofrinom potezu dugo će se PRIČATI

Stars -

Na Belom dvoru održano jhe humanitarno veče organizacije Vivarte, koja za cilj ima prikupljanje finansijskih sredstava za pomoć mladim muzičarima, a ovoga puta su prikupljane sredstva za muzičku školu u Bujanovcu. Osnivač organizacije je Ljuban Živanović nekadašnji učesnik Idola, a danas tenor Hamburške opere.

Aleksandar Sofronijević Sofra koji je među prvima stigao na dogadjaj, donirao je tri harmonike, dok je Saša Popović koji se nije pojavio na ovom događaju iz opravdanih razloga, donirao je klavir.

1 / 15 Foto: Nemanja Nikolić

Medju gostima i donatorima bili su i mnogobrojne javne ličnosti poput Ane Bekute, Zejne Muhrić, Ane Stanić, Goce Tržan koja je izjavila da je pripremila kovertu za ovo veče, dok Ana Bekuta nije htela da daje nikakve izjave.

Na dogadjaju se pojavila i princeza Katarina, dok se princ Aleksandar obratio pismenim putem.

Kurir.rs/M.J.

Bonus video:

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track