OVDE ŽIVI NINA RADULOVIĆ! Voditeljka nakon razvoda napustila stan na Dedinju, pa stvorila sebi i sinu novi magični kutak!
Foto: Damir Dervišagić

kao iz magazina

OVDE ŽIVI NINA RADULOVIĆ! Voditeljka nakon razvoda napustila stan na Dedinju, pa stvorila sebi i sinu novi magični kutak!

Stars -

Nina Radulović sa sinom Lavom, koji je nedavno napunio 12 godina, živi u mirnom kraju Beograda, u stanu koji odiše toplinom i prijatnom atmosferom.

Nina Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Zidovi i nameštaj su u beloj boji, a u svakoj prostoriji mogu se videti saksije sa sobnim biljem o kojem lepa voditeljka brine sa mnogo ljubavi. Na zidovima su umetničke slike, a na policama fotografije sina iz raznih faza odrastanja.

Nina Radulović
foto: Printskrin/Instagram

‒ Lav mi je danas dok sam žurila da pošaljem još samo jedan „mail“ i srknem poslednji gutljaj čaja, pre polaska na posao rekao:„Mama, kako si lepa, daj da te slikam“ ‒ pohvalila se Nina.

Lav, sin kojeg je dobila u braku sa Branislavom Lečićem, mamin je glavni „kritičar“.

- Ovaj moj sin, samo juri da nešto, ili nekoga slika. Tu bude umetničkih momenata, priznajem, ali ume baš i da me naljuti kad se prikrade neočekivano i škljocne neki "nezgodan ugao". Mada gledajući ove slike gde promovišem zdrav život i sportski duh.... možda sam ipak previše stroga? Lave dobio si posao! Postaješ moj lični asistent za društvene mreže - napisala je Nina.

Iako je poznato televizijsko lice, Nina se ne razlikuje od drugih majki i dosta vremena provodi u kuhinji. Ta prostorija je, kao i ostatak stana, bele boje i moderno opremljena. U prvom planu su srebrne barske stolice.

Nina Radulović
foto: Printskrin/Instagram

Poznata voditeljka ne krije da je ranoranilac, tako da već u prepodnevnim satima završi sve obaveze.

Nina Radulović
foto: Printscreen/Instagram

„Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h“, napisala je u jednoj objavi na Instagramu i u šali dodala da joj, kad porani, ostatak dana propadne jer je kao ošamućena od nespavanja.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:14

Nina Radulović pomutila um svima dekolteom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track