Prvi maj sa Travellandom - Poslednja slobodna mesta za putovanja u evropske gradove!
Foto: Promo

Prvi maj sa Travellandom - Poslednja slobodna mesta za putovanja u evropske gradove!

Stars -

Ukoliko niste iskoristili uskršnje praznike, nova šansa za putovanja ukazuje se već za par dana. Pronašli smo povoljne turističke aranžmane za Prvi maj!

Predstojeće prvomajske praznike proslavite tako što ćete posetiti neko novo mesto, upoznati novu kulturu, običaje, isprobati drugačiju hranu, sklopiti nova prijateljstva vam granica svoje zemlje. Naučnici su dokazali ono što ljubitelji putovanja oduvek znaju - Novac potrošen na putovanja su ipak najbolja investicija. Trošenje novca na nova iskustva vas dugoročno čini srećnim. A turistička agencija “Travelland” već dugi niz godina ispunjava svoj osnovni zadatak – čini svoje putnike veoma srećnim. Raznovrsna je ponuda turističkih aranžmana, a posebno za prvomajske praznike. U neke od atraktivnih avionskih aranžmana svakako se ubrajaju Istanbul, Berlin, Prag, Rim, Atina, Pariz, Barselona…

Kada je reč o magičnom Istanbulu ostalo je još malo slobodnih mesta za polazak 29.4. – 3 noćenja po ceni od 409 evra avionom. Za autobuski aranžman sa polaskom 28.4. postoji čak specijalna cena od 149 evra po osobi. Atina – drevna i moderna u isto vreme očaraće vas bez obzira u koje doba godine je posećujete. Najlepša je u proleće. Spremni su avionski aranžmani sa polaskom 28.4. i 30.4. Avionski aranžman na 4 noćenja za Dan rada košta 469 evra, dok je na 3 noćenja cena 399 evra.

Travelland
foto: Promo

PRAG, „zlatni grad" može biti sjajan izbor za produženi vikend. Ovaj magični grad mostova, katedrala, zlatnih tornjeva i crkvenih kupola ima svoju Ultra Last minute ponudu. Polazak je zakazan za 28.4. (cena 399 evra na 3 noćenja) i 1.5. (cena 499 evra na 4 noćenja).

Multikulturno središte Evrope, grad koji budi želju za eksperimentisanjem, neukrotiv, živopisan i pun iznenađenja biće domaćin srpskim turistima za Prvi maj - Berlin. Direktnim avio prevozom sa polaskom 29.4, paket aranžman na 4 noćenja košta 599 evra.

Travelland
foto: Promo

Najposećeniji grad na planeti je definitivno Pariz! Ukoliko ga niste do sada upoznali i doživeli, neradni dani za praznik Prvi maj je idealna prilika za to. Ukrcajte se u avion 30.4. ili 1.5. Cena aranžmana na 3 noćenja je 599 evra po osobi. Istu cenu deli i grad fascinatne lepote, pokrivene patinom prošlih vekova, Rim – avionski polazak 30.4. / aranžman na 3 noćenja.

Za temperamentnu Barselonu, agencija “Travelland” je spremila više avionskih polazaka – 27.4; 28.4; 30.4; 1.5. Aranžman na 3 noćenja košta od 549 evra, dok je aranžman na 4 noćenja 699 evra po osobi. Za Valensiju je ostalo još malo slobodnih mesta I to za polazak 27.4. / aranžman na 3 noćenja po ceni od 639 evra.

Travelland
foto: Promo

Za sve koji žele da uživaju u prelepom tirkiznom moru već u aprilu, još po koje slobodno mesto u avionu možete pronaći za destinaciju kao što je Malta i Hurgada. Za Dan rada uživajte i u Solunu, gradu u kojem se mnogi Srbi osećaju kao kod kuće – avionski aranžman na 3 noćenja sa polaskom 28.4. po ceni od 299 evra. Za sunčani Kipar treba ipak izdvojiti malo više dana kako biste maksimalno uživali na peščanim plažama uz odličnu hotelsku uslugu. Najniža cena aranžmana na 7 noćenja sa polascima 27.4. i 30.4. je 529 evra.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja