POZNATI DENSER KOJI JE HARAO DEVEDESETIH SADA GLUMI DŽEJA: Evo kako izgleda kao legenda narodne muzike! (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

POZNATI DENSER KOJI JE HARAO DEVEDESETIH SADA GLUMI DŽEJA: Evo kako izgleda kao legenda narodne muzike! (FOTO)

Stars -

Uveliko traje snimanje filma o Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra 2020, a glavna uloga pripala je denseru Huseinu Alijeviću Husi.

Ivan Gavrilović, Željko Ražnatović Arkan, ošišan, šišanje, Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Ovu informaciju prvi je objavio Kurir početkom aprila i tada smo pisali o detaljima, poput toga da će filmsko ostvarenje nositi naziv "Nedelja", da je scenario pisao Stefan Bošković, dok će reditelj biti Nemanja Ćeranić.

"Nedelja" je jedan od najvećih hitova Ramadanovskog, a uz tu pesmu je i sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Džej Ramadanovski, Snimanje Filma, Dzej
foto: Petar Aleksić

Uloge će, pored Huseina, tumačiti i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Snimanje je zatvoreno za javnost, ali mi smo uspeli da dođemo do fotografije koja je nastala na setu pre nekoliko dana, a na njoj možemo da vidimo kako će Husa izgledati u ulozi Džeja.

Džej Ramadanovski, Snimanje Filma, Dzej
foto: Petar Aleksić

Primetno je da je denser dosta smršao kako bi bio verodostojan folkeru, a tu je i kratka zalizana kosa, baš onako kako je Ramadanovski izgledao na vrhuncu karijere početkom devedesetih.

Husein Alijević
foto: Pritnscreen

Mnogi su saglasni s tim da je Alijević po fizičkim kriterijuma idealan za lik Džej jer dosta liči na njega, što potvrđuje i ova fotografija.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen

U filmu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život. Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator filma i vodiće nas ne samo kroz svoj život nego i kroz život Dorćola u tom periodu.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen

Snima se na lokacijama u Beogradu (Dorćol) i Pančevu. Prva klapa je pala 14. marta, a planirano je da bude završeno do 10. juna ove godine. Ovaj projekat inspirisan je usponima i padovima koje je za života imao estradni umetnik.

Pojaviće se brojne ličnosti koje su na neki način obeležile Džejov život, ali beogradski duh, sa akcentom na Dorćol, gde je pevač često provodio vreme.

Kurir.rs

Bonus video:

00:45

DELIO JE SA NAMA POSLEDNJU JABUKU: Oglasio se Džejev prijatelj iz DOMA i RASTUŽIO sve pričom o pevaču (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja