BIVŠA ZVEZDA GRANDA SMRŠALA 50 KILOGRAMA! Ova Makedonka OPERISALA ŽELUDAC, pa sve ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM!
Foto: Bad Steff Stefan Sokolovski

Ivona jo poslušala savet saše popovića

BIVŠA ZVEZDA GRANDA SMRŠALA 50 KILOGRAMA! Ova Makedonka OPERISALA ŽELUDAC, pa sve ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM!

Stars -

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" iz Makedonije Ivona Jovanović šokirala je sve koji su je upamtili iz tog takmičenja svojim novim izgledom.

Ivona Jovanović
foto: Printscreen YT

Pevačica, koja se predstavlja na sceni kao Ivona JO, u rodnoj Makedoniji napravila je pravi bum. Kada se pojavi malo ko zna da se radi o njoj, tek im bude jasno kada pusti svoj glas. Naime, Ivona je smršala nešto viš od 50 kilograma i sada se šali da je ni rođena majka ne prepoznaje.

Ona je poslušala savet Saše Popovića i bacila se na rešavanje problema s kilogramima. Sad nije samo Krstinja Todorović jedina koja je skinula desetine kolograma, iza nje je odmah Ivona, koja se podvrgla operacije smanjenja želuca.

Ivona Jovanović
foto: Bad Steff Stefan Sokolovski

Čim je sredila svoju kilažu, vratila se nastupima i za veoma kratko vreme postala jedna od najtraženijih pevačica u Makedoniji, a sada s pesmom "Bukvalno" želi da se afirmiše i na srpskoj sceni.

Ivona Jovanović
foto: Bad Steff Stefan Sokolovski

Promena izgleda joj u tome pomaže, a jasno je da Krstinja Todović više nije jedina zvezda "Granda" koja je uspela da se operacijom želuca reši ozbiljne kilaže. Podsetimo, i Darko Lazić je ponikao u tom takmičenju, a i on je ovih hirurških zahvatom smrašo.

Kurir.rs

Bonus video:

01:22

AJDE BRE, KAD GOD TE VIDIM TI SI MRTVA PIJANA! Darko Lazić odbrusio Zlati Petrović, a njen odgovor ga ostavio U ŠOKU I NEVERICI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja