NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU! Enes Begović pre smrti sina imao velike planove, ovo je iz sveg srca želeo!
Foto: Instagram/enesbegovic63, Printscreen/Instagram

potresno

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU! Enes Begović pre smrti sina imao velike planove, ovo je iz sveg srca želeo!

Stars -

Armin Begović, sin poznatog pevača Enesa Begovića, iznenada je preminuo od autoimune bolesti, a vest o njegovoj smrti ostavila je javnost u šoku.

Armin Begović, Enes Begović
foto: Instagram/enesbegovic63

Domaći mediji su pre nepune dve nedelje imali prilike da razgovaraju sa Enesom na otvaranju jednog prestoničkog lokala, a pevač je sa osmehom na licu govorio o planovima ni ne sluteći da će uskoro doživeti najveću tragediju u životu.

- Evo nešto ekskluzivno, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u novembru će se održati moj solistički koncert u "Zetri", pa bih voleo da mi dođete - kazao nam je pevač pre nepune dve nedelje sa širokim osmehom na licu, te nastavio:

Enes Begović
foto: Printskrin

- Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena... Moj duet sa Gocom Božinovskom obeležio je jedan veliki period, posle toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vreme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da menjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i rešio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznećemo to do kraja kako treba - istakao je Begović, međutim, njegovi planovi se verovatno neće realizovati zbog smrtnog slučaja u porodici, zbog kog pevač nije u stanju ni da govori.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track