TOP 5 STAJLINGA JOKIĆEVE SUPRUGE: Natalija pokazala da novac ne kupuje stil! UMERENO i DISKRETNO, ali samo na rukama ima 16.660 €
Foto: Instagram/ jokic.natalija

Jednostavnost u prvom planu

TOP 5 STAJLINGA JOKIĆEVE SUPRUGE: Natalija pokazala da novac ne kupuje stil! UMERENO i DISKRETNO, ali samo na rukama ima 16.660 €

Stars -

Iako gotovo uvek nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, već se Natalija Jokić trudi da sve bude diskretno i sa stilom.

Porodica Jokić, o kojoj sada priča ceo svet, juče se okupila na hipodromu u Somboru, kako bi bodrili svog konja Breno Laumara, koji će se takmičiti na 22. izdanju trke za pehar grada Sombora.

Natalija i Ognjena stigle nešto kasnije od Nikole na hipodrom, a ponovo su sve oči bile uprte u stajling supruge slavnog srpskog košarkaša.

Natalija Jokić, Nikola Jokić
foto: Nemanja Nikolić

Za ovu priliku, Jokićeva supruga odabrala je pravu letnju kombinaciju. Oduševila je prisutne savršenom, pink haljinom, italijanske marke P.A.R.O.S.H., koja košta oko 500 evra. Na nogama je nosila crne, kožne sandale sa biserom, marke Jimmy Choo, čija je cena 625 evra, dok je u rukama imala torbu poznatog brenda Chanel.

Ono što se da primetiti jeste da Jokićka voli skupocen nakit, najpoznatije juvelirske kuće Cartier. Pa je tako prilikom odlaska na konjičke trke nosila dve narukvice ovog brenda i to modele "love" i "juste un clou" čija je cena 7.950 evra, odnosno 8.650 evra, koji su hit među džetseterima.

Natalija Jokić
foto: Nemanja Nikolić

Ipak, iako nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, već se lepa Natalija trudi da sve bude diskretno i sa stilom.

Porodica Jokić je pre par dana privatnim avionom stigla u Srbiju, a na aerodromu su oduševili sve neverovatnom jednostavnošću i skromnošću. Ona je u Srbiju stigla u krajnje opuštenoj kombinaciji i bez šminke. Na sebi je imala najobičniju crnu majicu, trenerku, patike i crnu torbu. Jedino torba koju je ponela ima znak poznatog brenda, u pitanju je Chanel, ali nije reč o modelima koji su upadljivi, već o jednostavnoj crnoj torbi.

Puno puta je lepa Natalija usklikana i na tribinama dok je bordila svog supruga, ali je uvek odisala jednostavnošću i skromnošću što je nailazilo na veoma pozitivne komentare javnosti.

Natalija Jokić
foto: Profimedia

Podsetimo, ovih dana Nikola Jokić je heroj nacije i čitave Srbije zbog toga što je odveo svoju ekipu titule NBA lige i postao MVP najbolje košarkaške lige na svetu. Kraj njega je bila porodica na proslavi, a supruga Natalija je sa ćerkom pratila svaki meč pažljivo i svakog momenta podržavala supruga.

Natalija Jokić
foto: Profimedia

Njena priča je, od detinjstva, krenula iz Krajine ka putu do Srbije i nastavila kraj najboljeg centra planete.

kurir.rs/telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track