NOVA FRIZURA I CRNA HALJINA OD LATEKSA! Milica Pavlović oduševila izgledom: Pevačica otkrila kakve TAJNE ima sa OVOM koleginicom
Foto: Petar Aleksić

prelepo

NOVA FRIZURA I CRNA HALJINA OD LATEKSA! Milica Pavlović oduševila izgledom: Pevačica otkrila kakve TAJNE ima sa OVOM koleginicom

Stars -

Milica Pavlović izbacila je svoj peti studijski album "Lav" i time najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradu u Štark Areni. Ona se ispred medija pojavila sa novom frizurom a za ovu priliku obukla je crnu usku haljinu od lateksa koja je istakla njene obline.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

Milica je za medije odmah otkrila da je već 20% karata za koncert rasprodato, i da se nada da će imati bar tri hita na albumu ali i da se ovaj projekat svideo njenim kolegama pa dodala da je bila jako skeptična što se tiče albuma i da je to bio veliki rizik, s obzirom da je prethodni album izdala pre godinu dana ali da je ona to želela.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

Pevačica je poznata kao neko ko je pravi džek u društvu, pa je tako na dan kada je izašao album organizovala spektakularnu žurku, gde su osim njenih najbližih prijatelja i saradnika prisustvovale i njene kolege Jelena Karleuša, Saša Matić, reper Coby, Ana Bekuta i drugi sa kojima je Pavlovićeva privatno druži. Poznato je da joj je jedna od najboljih prijateljica sa estrade Jelena Karleuša a mediji su je pitali koje su to tajne koje ima sa koleginicom na šta je pevačica odgovorila:

- Imamo mi dosta tajni, sačekajte, pa ćemo mi odlučiti koju našu tajnu ćemo vam otkriti. - rekla je Milica

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

Milica Pavlović, promocija albuma Lav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track