RADOST U DOMU ROKVIĆA! Nakon dolaska ćerke na svet, Bojana ponovo obradovala celu porodicu, Nikola ne krije sreću!
Foto: Printscreen

dirljivo

RADOST U DOMU ROKVIĆA! Nakon dolaska ćerke na svet, Bojana ponovo obradovala celu porodicu, Nikola ne krije sreću!

Stars -

Nikola Rokvić i njegova lepša polovina Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih, ali i najlepših parova na estradi. Poslednjom objavom muzičar je još jednom pokazao koliko voli i ceni suprugu kojoj je uputio veoma emotivnu poruku za rođendan, a ovim gestom raznežio je i pratioce.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

- Želim ti da zajedno dočekamo duboku starost i da mi se istinski zahvališ što sam ti život učinio bajkom. Potrudiću se da tako i bude! Srećan rođendan ljubavi – napisao je pevač, a njegova objava izazvala je salvu lepih komentara na društvenim mrežama.

"Neverovatno kako parovi koji žive zajedno počinju da liče jedno na drugo“, "Kako lep i zdrav par“ "Živite svoju bajku, srećno“, "Bog neka vas čuva od svakog zla“, "Najlepša čestitka ikada“- bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Nikola i Bojana upoznali su se tokom učešća u rijalitiju, a pevač je do tada već stekao status zavodnika. Kao sin poznatog pevača Marinka, i sam je krenuo u estradne vode, a paralelno studirao dizajn zvuka. Bojana nije podlegla medijskim pričama o Nikolinim ljubavnim poduhvatima. Tvrdi da joj je mesec dana rijalitija bilo dovoljno da vidi kakav je on zaista.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

– Za vreme snimanja Nikolu sam videla u raznim situacijama u kojima smo se oboje osećali ugroženima. I to je samo pomoglo da se zbližimo – ispričala je Bojana za Story svojevremeno.

Šest godina kasnije, Nikola je zaprosio Bojanu na svom koncertu, a ona rekla „da“. Venčali su se u manastiru Mileševa i dobili troje dece. Oboje neguju duhovni život i podržavaju se uzajamno u pravoslavnoj veri.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:26

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOJA GA PESMA POGAĐA PRAVO U SRCE! Porodica i posao su najvažniji , ali da mora da bira NE BI IMAO DILEMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track