SKANDAL NA VOJAŽOVOM NASTUPU! Gađali ga flašicom vode, na Ušću nastala jeziva VRISKA! Evo kako je Mihajlo reagovao! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram, Nataša Milenković

stravično

SKANDAL NA VOJAŽOVOM NASTUPU! Gađali ga flašicom vode, na Ušću nastala jeziva VRISKA! Evo kako je Mihajlo reagovao! (FOTO)

Stars -

Za najveći skandal na festivalu Belgrade music week pobrinula se publika i to mahom tinejdžeri, koji su Mihajla Veruovića Vojaža prve večeri gađali flašom dok je još bio na bini.

Incident se dogodio dok je treper najavljivao svoj koncert u Beogradu, u društvu svog kolege Nućija, pa je u jednom trenutku ka njegovoj glavi poletela flašica vode. Vojaž je to primetio i samo se kiselo nasmejao i počeo da klima glavom, ali nije burno reagovao.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printskrin/Instagram

- Nemojte da ga gađate, bre - čuje se na jednom od snimaka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Podsetimo, i Teodora Džehverović doživela je nedavno sličnu neprijatnost, kada je dok je izvodila pesmu na bini i igrala, čaša puna piva poletela je iz publike na binu, a ovaj prizor ispratio je i vrisak očevidaca, koji su bili svesni ozbiljnosti situacije i posledica koje bi usledile da je staklena čaša nekoga pogodila.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Zorana Jevtić

Džehva je odmah prekinula da peva i obratila se publici, vidno uznemirena.

- Ko je ovo uradio? Ko? Na šta vam liči ovo? Koja je fora, ne razumem? Bacanje flaša i čaša, nismo zato ovde - povikala je Teodora preko mikrofona.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track