"NISAM TOLIKO BLISKA S LUNOM" Silvija Đogani otvorila dušu o odnosu sa sestrama, pa otkrila ŠOK INFORMACIJU: Nudili su mi...
Foto: Sonja Spasić, Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

progovorila o BROJNIM TEMAMA

"NISAM TOLIKO BLISKA S LUNOM" Silvija Đogani otvorila dušu o odnosu sa sestrama, pa otkrila ŠOK INFORMACIJU: Nudili su mi...

Stars -

Ćerka bivšeg bračnog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija Đogani, progovorila je o rijaliti programu i otkrila za koju sumu joj je nuđeno da uđe u isti.

Naime, Silvija smatara da karijeru treba graditi na zacrtanim vrednostima, a da njena privatnost nema cenu.

Silvija Đogani, Slađa Delibašić, Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Nemanja Nikolić

- Nudili su mi od prvog do poslednjeg, ali ja ne bih ušla nikada. Za mene to nema cenu, ja sam tip koji detaljno gradi svoju karijeru na zacrtanim vrednostima. Tako graditi karijeru je mnogo lakše, ali je i prolazno, ovako mislim da je mnogo kvalitetnije. Mojoj majci i meni su nudili preko 200.000 evra, ali nema tog novca koji može da kupi našu privatnost - rekla je ona za medije., a onda priznala koliko je bliska sa sestrama Lunom i Ninom, kao i ko joj je iz porodice najveća podrška.

- Moja mama mi je najveća podrška. Luni želim posle svega što se desilo sve najbolje. Vidim da je usmerena na svoju porodicu i to je najbitnije. Sa Ninom se više čujem, s Lunom nisam toliko bliska. S Ninom nikako da se vidim zbog silnih obaveza - rekla je Silvija.

Takođe, Silvija je dodala da zbog deteta nema puno slobodnog vremena, te je to sprečava da se druži sa svojom sestrom Lunom Đogani, ali je često u kontaktu sa Ninom.

Podsetimo, Silvija se okušala u muzičkim vodama, a nedavno je ispričala kako je njena prva ljubav bila gluma.

Silvija Đogani
foto: Nemanja Nikolić

- Bavim se i glumom od svoje 11. godine. Možda mi je to i veći talenat od pevanja, mnogo mi je krivo što nikad nisam pokušala da upišem FDU. Na koju god se audiciju prijavim dobijem glavnu ulogu. Valjda ljudi prepoznaju talenat. Bila sam glavna ženska uloga u predstavi Putujuće pozorište Šopalović, učestvovala sam u par domaćih filmova, a najlepše iskustvo je bio filmu Zone Zamfirova 2... Na samom početku mi je najviše mama pomogla, a tata mi se ne meša u karijeru - kazala je Silvija za "Kurir".

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja